Перегляд за Автор "Шалений В. А."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПідвищення конкурентоспроможності випускників ЗВО – один зі шляхів покращення їх практичної підготовки(2021) Соколовська О. Г.; Валевська Л. О.; Шалений В. А.Конкурентоспроможність як одна з ключових характеристик, що визначає не тільки рівень економічного, а й соціального розвитку суспільства, в контексті дослідження питань відповідності професійного рівня випускників ЗВО сучасним вимогам ринку праці може бути визначена як здатність випускника за допомогою набутих у ЗВО теоретичних знань та практичних навичок, що в цілому характеризує рівень його компетенцій, бути ефективно вбудованим в систему господарських відносин відповідно до отриманого напряму професійної підготовки. Незважаючи на позитивні характеристики організації та проходження практики (виробничої) студентами ОНАХТ, значний потенціал академії в даній сфері не повністю реалізований. Проаналізовано процеси організації та проходження практики в Одеській національній академії харчових технологій та розглянуто один з шляхів підвищення ефективності організації практики на факультеті технології зерна і зернового бізнесу.
- ДокументТрансформації вітчизняного підприємництва в умовах ризиків і загроз сьогодення(2023) Басюркіна Н. Й.; Богданов О. О.; Гріщенко А. В.; Демченко О. В.; Демченко А. М.; Крупіца І. В.; Лапінська А. П.; Ласкаєв О. М.; Соколовська О. Г.; Соц С. М.; Чумаченко Ю. Д.; Шалений В. А.; Штучка Т. В.У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання трансформації підприємництва України в економічному, технічному, соціально-психологічному, інтелектуальному, регіональному аспектах. Розкрито організаційно-економічні аспекти привабливості харчових і аграрних виробництв, ресторанного бізнесу і торгівлі харчовими продуктами в Україні. Досліджено інвестиційний розвиток Українського Причорномор'я та діяльність малих підприємств Одеського регіону. Висвітлено роль і вплив ризиків і загроз на розвиток підприємництва в Україні. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів вищих навчальних закладів.