Перегляд за Автор "Чернишова, М. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ117543 Композиція інгредієнтів для виробництва солодкого продукту(2018) Дроздов, О. І.; Чернишова, М. В.Композиція інгредієнтів для виробництва солодкого продукту, що містить імбир і плодовий компонент, яка відрізняється тим, що вона додатково містить цукор-пісок, а як плодовий компонент композиція містить яблуко.
- ДокументНові види сировини та сучасні підходи до впровадження інноваційних способів в консервуванні для виробництва продуктів лікувально-профілактичного призначення(2019) Палвашова, Г. І.; Забранська, К. О.; Чернишова, М. В.; Палвашов, Р. Г.Товар з новими властивостями, виробництво і збут якого додаються до існуючого асортименту, зазвичай називають новим продуктом. Нові вироби можуть бути або принципово новим продуктом або комбінацією старих пристосувань, механізмів без зміни самого продукту. Постійно зростаючий попит потребує удосконалення існуючих і добре опрацьованих технологій, впровадження нових інноваційних способів та методів ведення технологічного процесу. На сьогодні ані державні, ані комерційні підприємства не бажають вводити до своїх стабільних асортиментних рядів нові види сировини, адже закупка нового обладнання та розробка нових режимів обробки фінансово затратна справа. Проте, цілком здорова конкуренція сприяє отриманню нових продуктів. Розглянуто можливість вирішення проблеми введенням нової нетрадиційної сировини або новими підходами до створення нових композицій фруктових консервів з покращеними смако-ароматичними властивостями.
- ДокументІнноваційні розробки консервування для здорового способу життя(2017) Чернишова, М. В.Слабкий і недостатньо активний імунітет – основна причина всіляких проблем із здоров'ям. Для цього дуже важливо знати, як правильно зміцнювати імунітет. Тому, на кафедрі БКПіН було розроблено декілька рецептур і подано заявку на винахід «Композицію інгредієнтів для виробництва солодкого продукту». Один із компонентів цієї композиції є імбир.