Перегляд за Автор "Черненко, С. О."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ137896 Композиція інгредієнтів для виробництва печива(2019) Черненко, С. О.; Салавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.В основу корисної моделі поставлено задачу створити композицію інгредієнтів для виробництва печива, в якій шляхом заміни зернового, жирового і білкового компонентів, а також введення додаткових компонентів забезпечити покращення якості готового продукту за рахунок підвищеного вмісту харчових волокон та мікронутрієнтів.
- Документ140904 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування "Light taste balanced"(2020) Черненко, С. О.; Салавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування, що містить білковий, жировий, додатковий вуглеводний компоненти і мальтодекстрин, яка відрізняється тим, що додатково містить воду, при цьому як додатковий вуглеводний компонент композиція містить крупу вівсяну, як білковий компонент - безлактозний ізолят сироваткового білка і сир кисломолочний, жирністю 5 %, а як жировий компонент - масло кокосове, олію оливкову і риб'ячий жир.
- Документ142409 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування "Beef mix balanced"(2020) Черненко, С. О.; Салавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування, що містить білковий, додатковий вуглеводний, жировий компоненти, мальтодекстрин і воду, яка відрізняється тим, що як білковий компонент композиція містить філе яловичини і порошок яєчного альбуміну, як додатковий вуглеводний компонент - крупу гречану, а як жировий компонент - масло кокосове, олію оливкову і риб'ячий жир.
- ДокументЗабезпечення працівників лікувально-профілактичним харчуванням як одна з вимог охорони праці(2019) Черненко, С. О.; Лисюк, В. М.Розглянуто одну з вимог охорони праці по забезпеченню працівників лікувально-профілактичним харчуванням.
- ДокументКомпозиція інгредієнтів для виробництва високобілкового спортивного батончика, що володіє превентивними властивостями(2018) Черненко, С. О.У даній роботі розглянуто загальні положення про поняття спортивного харчування, зокрема протеїну та його вплив організм. Розглянуто можливі проблеми при підвищеному споживанні високобілкової продукції, що сприяє погіршенню роботи ШКТ та наведено методи усунення даних проблем за допомогою харчових волокон. Наведено здатність клітковини до запобігання або зменшення ймовірності розвитку певних захворювань. Запропоновано рецептуру створення продукту із підвищеним вмістом білку, що володіє превентивними властивостями, у вигляді кондитерського виробу, а саме – спортивного батончика. В роботі наведено дві рецептури - рецептуру приготування спортивного батончика на основі печива із клітковиною та рецептуру безпосередньо печива, що містить підвищений вміст харчових волокон. Також представлений кількісний та якісний склад компонентів, що входять до складу продукту, що розробляється, який представлений у вигляді таблиці. Наведено органолептичні показники готового виробу та його значення для організму спортсменів та індустрії спортивного харчування в цілому. Робота містить проблему, ціль, завдання та методи їх вирішення, а також наведено висновки
- ДокументМоделювання рецептур спеціалізованих виробів для спортивного харчування(2017) Черненко, С. О.Метою нашої роботи з'явилася розробка рецептури й технології спеціалізованого батончика для харчування спортсменів на основі вівсяних пластівців з додаванням легко засвоюваних вуглеводів.
- ДокументПроблеми формування здорового способу життя у молоді та способи їх вирішення(2017) Черненко, С. О.Зараз найважливіше прагнення сучасної людини – отримання матеріальних благ. Проте, найголовніша ціль будь-кого з нас, наша найголовніша цінність – це наше здоров’я. Здоров’я – саме те, чого не можна купити ні за які гроші.
- ДокументРозробка нових харчових продуктів для спортивного харчування(2017) Черненко, С. О.Запропоновано використання добре відомих та доступних сухих ягід та фруктів у якості добавки до спортивних батончиків, що дозволить скласти нові продукти для спортивного харчування та розширити асортимент існуючих виробів.
- ДокументСуміш для ентерального харчування як продукт спеціалізованного призначення(2019) Черненко, С. О.