Перегляд за Автор "Чернега, І. С."
Зараз показуємо 1 - 17 з 17
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ131566 Спосіб виробництва кормової добавки(2019) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.; Теплик, І. В.Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до галузі кормовиробництва, і може бути використана для приготування комбікормів для сільськогосподарської птиці.
- Документ131567 Спосіб виробництва кормової добавки(2019) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.; Теплик, І. В.Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до галузі кормовиробництва, і може бути використана для приготування комбікормів для сільськогосподарських тварин, зокрема для великої рогатої худоби та свиней.
- ДокументВикористання побічних продуктів консервної промисловості при виробництві комбікормів(2019) Чернега, І. С.Однією з головних проблем птахівництва є пошук нових видів нетрадиційної сировини, які зможуть знизити вміст злакових в раціоні птиці. Вони здатні розширити сировинну базу та зменшити вартість комбікормової продукції. Поруч з цим, при виробництві рослинних консервів утворюється велика кількість побічних продуктів, які характеризуються багатим хімічним складом. Томатні вичавки є хорошим джерелом білка, вітамінів і мінералів, але можуть бути обмежені в енергії за рахунок високого вмісту клітковини. Існують різні способи переробки томатних вичавок. Проте ні один не є економічно виправданим, оскільки це досить енерговитратні процеси. Тому ефективним шляхом вирішення проблеми використання побічних продуктів консервного виробництва при виробництві комбікормів є удосконалення технології переробки томатних вичавок в кормові добавки.
- ДокументВикористання побічних продуктів консервної промисловості при виробництві кормових добавок(2016) Єгоров, Б. В.; Чернега, І. С.Метою досліджень є вивчення можливості використання вторинних ресурсів консервного виробництва у вигляді томатних вичавок при виробництві кормових добавок для подальшого використання в якості сировини при виробництві комбікормової продукції для сільськогосподарської птиці.
- ДокументВикористання інноваційних методів при викладанні дисципліни «Інтелектуальна власність»(2017) Чернега, І. С.; Фігурська, Л. В.Для підготовки конкурентоспроможних фахівців, готових до ефективної професійної діяльності необхідно широко застосовувати різні інноваційні методи.
- ДокументВторинна сировина – резерв кормової бази(2020) Карунський, О. Й.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.В даній роботі обґрунтовуються оптимальні рівні томатних вичавків у складі комбікормів для молодняку свиней на відгодівлі.
- ДокументДоцільність використання нетрадиційних видів сировини при виробництві комбікормів(2019) Єгоров, Б. В.; Чернега, І. С.Актуальною проблемою для кормовиробництва України є не тільки відродження безвідходного виробництва ринку консервної продукції, а й раціональне використання ресурсів, в рішенні якої важливе місце займає використання побічних продуктів томатної і морквяної консервної продукції.
- ДокументЗабезпечення якості викладання дисципліни «Система технологій»(2019) Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.; Чернега, І. С.Відповідно до навчальних планів підготовки бакалаврів за спеціальністю «Менеджмент» вивчення дисципліни «Система технологій» передбачено у другому семестрі. Проблема викладання дисципліни пов’язана з тим, що студенти-першокурсники ще не чітко уявляють зміст майбутньої професійної діяльності.
- ДокументЗакордонні стажування викладачів як засіб підвищення педагогічної майстерності(2018) Фігурська, Л. В.; Чернега, І. С.Стажування в зарубіжному закладі вищої освіти чи науково-дослідній компанії має саме позитивне значення для кар'єрного зростання. Стажування за кордоном – це відмінний спосіб підвищити свою компетентність, отримати нові професійні навички, зав'язати корисні знайомства і зв'язки, ознайомитися з методами викладання дисциплін, і тенденціями у наукових дослідженнях, закріпити знання іноземної мови і, нарешті, дізнатися зсередини, як живеться в іншій державі.
- ДокументНапрями використання та утилізації бурякового жому(2018) Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.При виробництві цукру крім основної продукції утворюється значна кількість відходів, які на даний час недостатньо ефективно використовуються, а часом приносять значної шкоди навколишньому середовищу.
- ДокументНеобхідність своєчасного оновлення web-сайтів закладів вищої освіти(2019) Чернега, І. С.; Фігурська, Л. В.Web-політика навчального закладу сприяє формуванню нових зв'язків, неформальному спілкуванню між вченими та реалізації інноваційних розробок на основі обміну досвідом. Публікації на сайтах ЗВО - найбільш простий і ефективний шлях оперативного обміну інформацією між вченими, викладачами і студентами.
- ДокументНеобхідність створення веб–сайтів ВНЗ(2017) Чернега, І. С.; Кордзая, Н. Р.Найбільш відчутні переваги використання мережі Інтернет у науковій сфері можна спостерігати у сегменті освіти, особливо у діяльності ВНЗ. Студентам надана можливість використовувати ресурси веб-сайту ВНЗ у процесі навчання. Абітурієнту немає необхідності купувати дорогі довідники або особисто відвідувати виші, адже тепер найактуальнішу та достовірну інформацію про будь-який навчальний заклад, можна отримати не виходячи із дому.
- ДокументОрганізація науково-дослідної роботи студента при викладанні дисципліни «Методологія наукової творчості»(2018) Чернега, І. С.; Макаринська, А. В.; Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.Науково-дослідна робота студентів (НДРС) є невід’ємною складовою частиною навчального процесу, ефективним засобом підвищення якості підготовки і виховання сучасних спеціалістів, здатних творчо використовувати в практичній діяльності досягнення науково-технічного прогресу.
- ДокументПереробка побічних продуктів консервної промисловості в кормові добавки(2018) Єгоров, Б. В.; Чернега, І. С.Метою досліджень є вивчення можливості використання побічних продуктів консервної промисловості у вигляді томатних вичавок при виробництві кормових добавок для подальшого використання в птахівництві.
- ДокументУдосконалення технологічного способу консервування вологих томатних вичавок для подальшої переробки в кормові добавки(2017) Єгоров, Б. В.; Чернега, І. С.Високі темпи розвитку птахівництва вимагають вирішення таких проблем як, розширення сировинної бази, зниження витрат при виробництві комбікормів і забезпечення кальцієвого дефіциту у високопродуктивних курей-несучок.
- ДокументУчасть у міжнародних наукових проєктах як запорука розвитку компетенції науковців(2020) Фігурська, Л. В.; Чернега, І. С.
- ДокументШляхи підвищення ефективності самостійної роботи студентів у закладах вищої освіти(2018) Бордун, Т. В.; Чернега, І. С.; Воєцька, О. Є.; Федоряка, В. П.Самостійна робота студента є основним засобом засвоєння навчального матеріалу у вільний від аудиторних занять час. Тому підвищення ефективності самостійної роботи студентів є актуальною в процесі формування знань, навичок і умінь. Ефективність самостійної роботи залежить від її організації, змісту, взаємозв’язку та характеру завдань.