Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Чернега, І. С."

Зараз показуємо 1 - 19 з 19
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    131566 Спосіб виробництва кормової добавки
    (2019) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.; Теплик, І. В.
    Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до галузі кормовиробництва, і може бути використана для приготування комбікормів для сільськогосподарської птиці.
  • Документ
    131567 Спосіб виробництва кормової добавки
    (2019) Єгоров, Б. В.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.; Теплик, І. В.
    Корисна модель належить до сільського господарства, зокрема до галузі кормовиробництва, і може бути використана для приготування комбікормів для сільськогосподарських тварин, зокрема для великої рогатої худоби та свиней.
  • Документ
    Використання вичавків овочевих і фруктових при виробництві комбікормів для декоративної та співочої птиці
    (2023) Бордун, Т. В.; Єгоров, Б. В.; Чернега, І. С.
    Розглянуто використання овочевих та фруктових вичавок при виробництві комбікормів для декоративної та співочої птиці з метою урізноманітнення раціону харчування.
  • Документ
    Використання побічних продуктів консервної промисловості при виробництві комбікормів
    (2019) Чернега, І. С.
    Однією з головних проблем птахівництва є пошук нових видів нетрадиційної сировини, які зможуть знизити вміст злакових в раціоні птиці. Вони здатні розширити сировинну базу та зменшити вартість комбікормової продукції. Поруч з цим, при виробництві рослинних консервів утворюється велика кількість побічних продуктів, які характеризуються багатим хімічним складом. Томатні вичавки є хорошим джерелом білка, вітамінів і мінералів, але можуть бути обмежені в енергії за рахунок високого вмісту клітковини. Існують різні способи переробки томатних вичавок. Проте ні один не є економічно виправданим, оскільки це досить енерговитратні процеси. Тому ефективним шляхом вирішення проблеми використання побічних продуктів консервного виробництва при виробництві комбікормів є удосконалення технології переробки томатних вичавок в кормові добавки.
  • Документ
    Використання побічних продуктів консервної промисловості при виробництві кормових добавок
    (2016) Єгоров, Б. В.; Чернега, І. С.
    Метою досліджень є вивчення можливості використання вторинних ресурсів консервного виробництва у вигляді томатних вичавок при виробництві кормових добавок для подальшого використання в якості сировини при виробництві комбікормової продукції для сільськогосподарської птиці.
  • Документ
    Використання інноваційних методів при викладанні дисципліни «Інтелектуальна власність»
    (2017) Чернега, І. С.; Фігурська, Л. В.
    Для підготовки конкурентоспроможних фахівців, готових до ефективної професійної діяльності необхідно широко застосовувати різні інноваційні методи.
  • Документ
    Вторинна сировина – резерв кормової бази
    (2020) Карунський, О. Й.; Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.
    В даній роботі обґрунтовуються оптимальні рівні томатних вичавків у складі комбікормів для молодняку свиней на відгодівлі.
  • Документ
    Доцільність використання нетрадиційних видів сировини при виробництві комбікормів
    (2019) Єгоров, Б. В.; Чернега, І. С.
    Актуальною проблемою для кормовиробництва України є не тільки відродження безвідходного виробництва ринку консервної продукції, а й раціональне використання ресурсів, в рішенні якої важливе місце займає використання побічних продуктів томатної і морквяної консервної продукції.
  • Документ
    Забезпечення якості викладання дисципліни «Система технологій»
    (2019) Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.; Чернега, І. С.
    Відповідно до навчальних планів підготовки бакалаврів за спеціальністю «Менеджмент» вивчення дисципліни «Система технологій» передбачено у другому семестрі. Проблема викладання дисципліни пов’язана з тим, що студенти-першокурсники ще не чітко уявляють зміст майбутньої професійної діяльності.
  • Документ
    Закордонні стажування викладачів як засіб підвищення педагогічної майстерності
    (2018) Фігурська, Л. В.; Чернега, І. С.
    Стажування в зарубіжному закладі вищої освіти чи науково-дослідній компанії має саме позитивне значення для кар'єрного зростання. Стажування за кордоном – це відмінний спосіб підвищити свою компетентність, отримати нові професійні навички, зав'язати корисні знайомства і зв'язки, ознайомитися з методами викладання дисциплін, і тенденціями у наукових дослідженнях, закріпити знання іноземної мови і, нарешті, дізнатися зсередини, як живеться в іншій державі.
  • Документ
    Напрями використання та утилізації бурякового жому
    (2018) Воєцька, О. Є.; Чернега, І. С.
    При виробництві цукру крім основної продукції утворюється значна кількість відходів, які на даний час недостатньо ефективно використовуються, а часом приносять значної шкоди навколишньому середовищу.
  • Документ
    Необхідність своєчасного оновлення web-сайтів закладів вищої освіти
    (2019) Чернега, І. С.; Фігурська, Л. В.
    Web-політика навчального закладу сприяє формуванню нових зв'язків, неформальному спілкуванню між вченими та реалізації інноваційних розробок на основі обміну досвідом. Публікації на сайтах ЗВО - найбільш простий і ефективний шлях оперативного обміну інформацією між вченими, викладачами і студентами.
  • Документ
    Необхідність створення веб–сайтів ВНЗ
    (2017) Чернега, І. С.; Кордзая, Н. Р.
    Найбільш відчутні переваги використання мережі Інтернет у науковій сфері можна спостерігати у сегменті освіти, особливо у діяльності ВНЗ. Студентам надана можливість використовувати ресурси веб-сайту ВНЗ у процесі навчання. Абітурієнту немає необхідності купувати дорогі довідники або особисто відвідувати виші, адже тепер найактуальнішу та достовірну інформацію про будь-який навчальний заклад, можна отримати не виходячи із дому.
  • Документ
    Організація науково-дослідної роботи студента при викладанні дисципліни «Методологія наукової творчості»
    (2018) Чернега, І. С.; Макаринська, А. В.; Воєцька, О. Є.; Бордун, Т. В.
    Науково-дослідна робота студентів (НДРС) є невід’ємною складовою частиною навчального процесу, ефективним засобом підвищення якості підготовки і виховання сучасних спеціалістів, здатних творчо використовувати в практичній діяльності досягнення науково-технічного прогресу.
  • Документ
    Переробка побічних продуктів консервної промисловості в кормові добавки
    (2018) Єгоров, Б. В.; Чернега, І. С.
    Метою досліджень є вивчення можливості використання побічних продуктів консервної промисловості у вигляді томатних вичавок при виробництві кормових добавок для подальшого використання в птахівництві.
  • Документ
    Перспективи розвитку і стан виробництва комбікормів для овець
    (2023) Цюндик, О. Г.; Чернега, І. С.
    Розглянуто пітання введення комбікормів у раціон овець як практичний та ефективний спосіб задоволення потреб тварин у годівлі, перспективи і стан виробництва комбікормів для даного виду тварин.
  • Документ
    Удосконалення технологічного способу консервування вологих томатних вичавок для подальшої переробки в кормові добавки
    (2017) Єгоров, Б. В.; Чернега, І. С.
    Високі темпи розвитку птахівництва вимагають вирішення таких проблем як, розширення сировинної бази, зниження витрат при виробництві комбікормів і забезпечення кальцієвого дефіциту у високопродуктивних курей-несучок.
  • Документ
    Участь у міжнародних наукових проєктах як запорука розвитку компетенції науковців
    (2020) Фігурська, Л. В.; Чернега, І. С.
  • Документ
    Шляхи підвищення ефективності самостійної роботи студентів у закладах вищої освіти
    (2018) Бордун, Т. В.; Чернега, І. С.; Воєцька, О. Є.; Федоряка, В. П.
    Самостійна робота студента є основним засобом засвоєння навчального матеріалу у вільний від аудиторних занять час. Тому підвищення ефективності самостійної роботи студентів є актуальною в процесі формування знань, навичок і умінь. Ефективність самостійної роботи залежить від її організації, змісту, взаємозв’язку та характеру завдань.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок