Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ченцова, В. В."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    43608 Спосіб виробництва консервів «Буряк у вишневому соку»
    (2009) Верхівкер, Я. Г.; Ченцова, В. В.
    Спосіб виробництва консервів, що передбачає підготовку буряку, різання, фасування в скляну тару, закупорювання і стерилізацію, який відрізняється тим, що нарізаний буряк змішують з цукром при співвідношенні буряк:цукор, рівному 10:3, суміш витримують 16-20 годин при температурі 15-20 °С, сік, який виділився, відокремлюють і буряк вдруге змішують з цукром при тому ж співвідношенні і витримують при вказаних режимах, потім знову сік, який виділився, відокремлюють, а оброблений таким чином буряк заливають 90 °С цукровим сиропом при співвідношенні цукор:вода, рівному 1:(1,16-1,18) на 1 кг буряку, після чого сироп зливають, а після фасування оброблений таким чином буряк заливають вишневим соком.
  • Документ
    44158 Спосіб виробництва консервів «Буряк у вишневому соку»
    (2009) Верхівкер, Я. Г.; Ченцова, В. В.
    Спосіб виробництва консервів, що включає підготовку буряку, різання, фасування в скляну тару, закупорювання і стерилізацію, який відрізняється тим, що нарізаний буряк замочують у 1 % розчині лимонної кислоти у співвідношенні 1:2 протягом 40-48 годин при температурі 0-(+5) °С, після чого розчин зливають, а після фасування оброблений таким чином буряк заливають вишневим соком.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок