Перегляд за Автор "Царенко, К. С."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ118202 Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту «Сонячний»(2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Грищук, Ю. В.; Щербатюк, С. І.; Царенко, К. С.Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту, що передбачає просіювання кукурудзяної крупи, змішування її з сіллю, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу додатково змішують з розмеленим насінням льону і сумішшю прянощів.
- ДокументОсобливості сушіння льону олійного та льону-довгунця(2016) Шарапанюк, Ю. В.; Царенко, К. С.Проведено дослідження процесу сушіння льону для виявлення впливу початкової вологості насіння і температури сушильного агенту на ефективність процесу.
- ДокументОцінка якості насіння льону різного призначення при зберіганні(2016) Шарапанюк, Ю. В.; Овсянникова, Л. К.; Царенко, К. С.Проведені дослідження показують, що льон є доволі перспективною культурою для зберігання та формування продовольчих запасів.
- ДокументПорівняльний аналіз насіння льону на основі статистичних характеристик їх розмірів(2016) Царенко, К. С.; Гришко, С. Ю.Досліджено лінійні розміри насіння льону з різним вологовмістом. Аналіз експериментальних даних дозволив вивести узагальнену формулу для визначення коефіцієнта форми К. Для кожного зразка зерна визначено гранулометричний склад. Вимірювання наочно показують, що із збільшенням вологості майже у всіх зразках спостерігається збільшення розмірів зернівок.
- ДокументПроблемные аспекты послеуборочной обработки зерна проса(2016) Дяченко, Т. И.; Царенко, К. С.Цель работы - уменьшение энергозатрат в процессе послеуборочной обработки зерна проса с сохранением его качества. На основании теоретических и экспериментальных исследований зерна проса определены основные физико-механические, гранулометрические характеристики и технологические свойства, а также химические свойства и микробиологические показатели свежеубранного зерна проса, и их изменения в процессе сушки.