Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Хомич, Г. П."

Зараз показуємо 1 - 14 з 14
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    107506 Спосіб визначення біологічниї активності об’єктів природного походження
    (2015) Хомич, Г. П.; Вікуль, С. І.; Капрельянц, Л. В.; Осипова, Л. А.; Лазовська, Т. С.
    В основу винаходу поставлено задачу розробити спосіб визначення біологічної активності об'єктів природного походження, в якому шляхом зміни технології приготування дослідного зразка, а також умов проведення процесу, забезпечити високу достовірність показника біологічної активності рослинної сировини.
  • Документ
    72471 Безалкогольний напій «Чорничка»
    (2012) Хомич, Г. П.; Капрельянц, Л. В.; Осипова, Л. А.; Лозовська, Т. С.; Гуленко, Л. А.
    Безалкогольний напій, що містить цукор, лимонну кислоту, ароматичну добавку, бензоат натрію і воду, який відрізняється тим, що він додатково містить водно-спиртовий екстракт вичавок чорниці, а як ароматичну добавку містить ароматизатор "Чорна ягода".
  • Документ
    72474 Безалкогольний низькокалорійний напій «Чорничка»
    (2012) Хомич, Г. П.; Капрельянц, Л. В.; Осипова, Л. А.; Гуленко, Л. А.
    Безалкогольний низькокалорійний напій, що містить солодкий компонент, лимонну кислоту, ароматичну добавку, бензоат натрію і воду, який відрізняється тим, що він додатково містить водно-спиртовий екстракт вичавок чорниці, як солодкий компонент містить аспартам, а як ароматичну добавку - ароматизатор "Чорна ягода".
  • Документ
    72552 Спосіб визначення біологічної активності об’єктів природного походження
    (2012) Хомич, Г. П.; Вікуль, С. І.; Капрельянц, Л. В.; Осипова, Л. А.; Лозовська, Т. С.
    Спосіб визначення біологічної активності об'єктів природного походження, що передбачає підготовку контрольного і дослідного зразків, визначення зміни оптичної густини контрольного і дослідного зразків і наступне визначення біологічної активності об'єкта по формулі, який відрізняється тим, що наважку рослинного матеріалу розтирають в присутності кварцового піску та фосфатного буферного розчину при рН 6,8-7,4, переносять за допомогою буферного розчину у мірну колбу при ступені розведення 1:(50-200), настоюють з буферним розчином 8-12 хв. і фільтрують, а підготовлений витяг розводять у дистильованій воді у співвідношенні 1:(10-100) і додають до суміші буфера і фероціаніду калію, вносять розчин NAD∙H2 і розраховують біологічну активність по відношенню зміни швидкості окислювання NAD∙H2/NAD в контрольному та дослідному зразках із урахуванням розведення, а швидкість окиснення визначають, вимірюючи оптичну густину розчинів дослідного та контрольного зразків за довжиною хвилі 325 нм і товщини поглинаючого шару 10 мм (за t=120 с).
  • Документ
    74711 Безалкогольний напій
    (2012) Хомич, Г. П.; Осипова, Л. А.; Капрельянц, Л. В.
    1. Безалкогольний напій, що містить цукор, лимонну кислоту, ароматичну добавку, бензоат натрію, барвник і воду, який відрізняється тим, що як барвник він містить водно-спиртовий екстракт вичавок чорниці, а як ароматичну добавку - водно-спиртову настоянку пелюсток троянди. 2. Безалкогольний напій за п. 1, який відрізняється тим, що він містить водно-спиртову настоянку пелюсток троянди сортів Кримська, Дамаська, Біла, Казанликська.
  • Документ
    82036 Безалкогольний напій "Смородинка"
    (2013) Хомич, Г. П.; Осипова, Л. А.; Лозовська, Т. С.; Гуленко, Л. А.
    Безалкогольний напій, що містить цукор, кислоту лимонну, ароматичну добавку, бензоат натрію і воду, який відрізняється тим, що він додатково містить водно-спиртовий екстракт вичавок чорної смородини, а як ароматичну добавку ароматизатор "Чорна смородина" (арт. 1003) фірми "Дьолер".
  • Документ
    Безпечність використання продуктів переробки хеномелесу в технології продуктів харчування
    (2017) Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Левченко, Ю. В.
    Вимоги до безпеки харчових продуктів у сучасному світі постійно зростають, тому для підтвердження їх безпечності широко застосовують біологічні методи, що включають біосенсорні технології та біотестування.
  • Документ
    Використання відходів переробки хеномелесу в технології хлібних продуктів
    (2019) Микитенко, М. П.; Хомич, Г. П.
    Метою роботи є розробка технології харчових продуктів з використанням відходів рослинної сировини та дослідження їх впливу на структурно-механічні та органолептичні показники борошняних виробів.
  • Документ
    Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробів
    (2016) Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.
    Метою роботи є проведення дослідження з використанням стандартних методів аналізу. Контроль якості готових виробів за органолептичними та фізико-хімічними показниками.
  • Документ
    Використання пюре з хеномелесу в технології пастило-мармеладних виробів
    (2015) Хомич, Г. П.; Левченко, Ю. В.
    Метою досліджень було використання напівфабрикатів з хеномелесу в технології пастило-мармеладних виробів з високим вмістом біологічно активних речовин.
  • Документ
    Використання хеномелесу при виробництві борошняних виробів з дріжджового тіста
    (2015) Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.
    Досліджували вплив продуктів переробки хеномелесу на газоутворювальну здатність борошна і встановили, що в дослідних зразках, де використовували продукти переробки хеномелесу газоутворювальна здатність зросла на 25-30 %.
  • Документ
    Вплив продуктів переробки хеномелесу на якісні показники фруктових соусів
    (2016) Хомич, Г. П.; Левченко, Ю. В.
    Метою роботи є дослідження впливу продуктів переробки хеномелесу та використання їх у технології фруктових соусів.
  • Документ
    Удосконалення технології компостування харчової складової твердих побутових відходів
    (2018) Сагдєєва, О. А.; Крусір, Г. В.; Хомич, Г. П.; Лойєнбергер, Г.
    Виконано дослідження, які присвячені розв’язанню актуального науково-практичного завдання, що полягає в обґрунтуванні та удосконаленні технології компостування харчової складової твердих побутових відходів з метою зниження рівня екологічної небезпеки звалищ ТПВ на компоненти навколишнього середовища. Для обґрунтування технології поводження з відходами здійснено оцінку екологічної небезпеки звалищ, яка реалізована в роботі через експертний метод, розрахунок індексних показників, оцінку рівня екологічного ризику та оцінку емісії парникових газів.
  • Документ
    Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці
    (ПУЕТ, 2013) Хомич, Г. П.; Капрельянц, Л. В.
    У монографії узагальнено інформацію про фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід, їх склад, властивості: антиоксидантні, лікувально-профілактичні, зміни при переробці, використання дикорослої сировини в харчовому виробництві. Розглянуто особливості складу дикорослої сировини, вплив кліматичних умов і зони вирощування на збереження БАР, зміна вмісту та складу фенольних речовин під час різних технологічних прийомів переробки. Монографія розрахована на спеціалістів харчової промисловості, наукових працівників, аспірантів, студентів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок