Перегляд за Автор "Хлизова, Н. І."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання борошна із насіння амаранту в технології м’ясних січених напівфабрикатів(2020) Літвінова, І. О.; Хлизова, Н. І.В статті було розглянуто вплив амарантового борошна на найважливіші функціональні характеристики, що визначають якість м'ясних виробів та обумовлюють структурно-механічні показники. Вивчені кінетичні закономірності впливу концентрації борошна на якісні показники м'ясних модельних систем.
- ДокументДослідження впливу добавки з антиоксидантними властивостями на м’ясні системи(2020) Літвінова, І. О.; Хлизова, Н. І.При дослідженні процесів окиснювального псування м’ясопродуктів, які містять до 50 % жиру, важливе значення має стійкість ліпідної фракції до окиснення, оскільки цей фактор визначає термін придатності продукту. У зв’язку з цим, метою роботи було проведення комплексних досліджень, які полягали у вивченні впливу добавки «Мальтовин» на фізико-хімічні та мікробіологічні показники м'ясних паштетів в процесі зберігання.
- ДокументОрганізація науково-дослідної роботи студентів коледжів(2019) Хлизова, Н. І.; Соколовська, О. Г.
- ДокументРоль міждисциплінарного підходу під час навчання майбутніх фахівців у закладі фахової передвищої освіти(2020) Хлизова, Н. І.; Літвінова, І. О.
- ДокументІнтерактивні технології навчання у закладі вищої/фахової передвищої освіти(2022) Хлизова, Н. І.