Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Хлизова, Н. І."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання борошна із насіння амаранту в технології м’ясних січених напівфабрикатів
    (2020) Літвінова, І. О.; Хлизова, Н. І.
    В статті було розглянуто вплив амарантового борошна на найважливіші функціональні характеристики, що визначають якість м'ясних виробів та обумовлюють структурно-механічні показники. Вивчені кінетичні закономірності впливу концентрації борошна на якісні показники м'ясних модельних систем.
  • Документ
    Дослідження впливу добавки з антиоксидантними властивостями на м’ясні системи
    (2020) Літвінова, І. О.; Хлизова, Н. І.
    При дослідженні процесів окиснювального псування м’ясопродуктів, які містять до 50 % жиру, важливе значення має стійкість ліпідної фракції до окиснення, оскільки цей фактор визначає термін придатності продукту. У зв’язку з цим, метою роботи було проведення комплексних досліджень, які полягали у вивченні впливу добавки «Мальтовин» на фізико-хімічні та мікробіологічні показники м'ясних паштетів в процесі зберігання.
  • Документ
    Організація науково-дослідної роботи студентів коледжів
    (2019) Хлизова, Н. І.; Соколовська, О. Г.
  • Документ
    Інтерактивні технології навчання у закладі вищої/фахової передвищої освіти
    (2022) Хлизова, Н. І.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок