Перегляд за Автор "Тітлова, О. О."
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ30771 Спосіб автоматичного керування абсорбційними холодильними приладами(2008) Хобін, В. А.; Тітлова, О. О.Спосіб автоматичного керування абсорбційними холодильними приладами, що включає вимірювання температури в робочій холодильній камері, її порівняння з заданим значенням та регулювання за рахунок зміни потужності, яку підводять до нагрівального елемента, який відрізняється тим, що зміну потужності здійснюють безперервно - пропорційно різниці між значеннями заданої і виміряної температур.
- Документ41904 Спосіб автоматичного керування абсорбційними холодильними приладами(2009) Хобін, В. А.; Тітлова, О. О.Спосіб автоматичного керування абсорбційними холодильними приладами, який включає вимір температури в робочій холодильній камері, її порівняння із заданим значенням і регулювання за рахунок зміни підведення тепла до генератора шляхом відключення позиційним керуючим пристроєм нагрівального елемента при досягненні заданої температури і включення - при відхиленні від неї, який відрізняється тим, що для позиційного керуючого пристрою за рахунок його обхвату інерційним від'ємним зворотним зв'язком створюють режим високочастотних перемикань, при якому відношення періоду і тривалості включення пропорційно потужності, яку необхідно підвести до нагрівального елемента.
- ДокументВикористання інноваційних технологій в сенсорному аналізі(2021) Тітлова, О. О.; Артеменко, С. В.
- ДокументКейс-метод у науково-дослідній роботі студентів(2021) Тітлова, О. О.; Козонова, Ю. О.; Сугаченко, Т. С.; Каменева, Н. В.
- ДокументКейс-метод у науково-дослідній роботі студентів(2021) Козонова, Ю. О.; Тітлова, О. О.Науково-дослідна робота (НДР) є важливим елементом підготовки висококваліфікованих спеціалістів, що розвиває у студентів здатність мислити нестандартно та творчо підходити до вирішення поставлених завдань. Для студентів Одеського нацонального технологічного університету спеціальності 181 «Харчові технології» НДР є, зазвичай, складовою кваліфікаційної роботи бакалаврів та магістрів. Одним з сучасних трендів у харчовій галузі є спрямованість на органи чуття споживачів. Так доцільним є використання сенсорного аналізу в НДР студентів, оскільки саме цей інструмент допомагає відповісти на питання стосовно реакцій органів чуття споживачів на досліджуваний продукт, зокрема створювати профіль ідеального з точки зору нашої сенсорної системи продукту. Таким чином, запропоновано дві тематики для НДР студентів у формі кейсів. Обидва кейси розробляються як R&D (Research&Development) дослідження, тож, в залежності від поставленої мети та типу продукту, до виконання роботи можуть бути залучені спеціалісти практично кожної галузі. Варіант кейсу для НДР та тип продукту студенти обирають самостійно, виходячи з власної зацікавленості. Всю науково-дослідну роботу студенти виконують самостійно. Експериментальна частина виконується в Навчально-науковій лабораторії сенсорного аналізу ОНАХТ, що має атестат ISO/IEC 17025 «Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій» у сфері «Сенсорний аналіз харчових продуктів».
- ДокументКомпетенстності з сенсорного аналізу у сучасних фахівців: світовий стан та перспективи в Україні(2019) Ткаченко, О. Б.; Трішин, Ф. А.; Тітлова, О. О.; Радіонова, О. В.; Каменева, Н. В.Сенсорний аналіз як самостійну дисципліну почали вводити в курси підготовки фахівців з харчових технологій у світових ЗВО ще понад 60 років тому. Разом із розвитком методології сенсорного аналізу приходило й розуміння конкурентних переваг, що надає фахівцеві володіння цим інструментом.
- ДокументМетодологія формування вибірки експертів для дескриптивного панельного сенсорного дослідження(2020) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Тітлова, О. О.; Сугаченко, Т. С.
- ДокументОснови сенсорного аналізу харчових продуктів(Гельветика, 2020) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Тітлова, О. О.; Верхівкер, Я. Г.; Солоницька, І. В.; Солецька, А. Д.; Манолі, Т. А.У навчальному посібнику "Основи сенсорного аналізу харчових продуктів" наведено загальну класифікацію та характеристику органолептичних властивостей таких груп продуктів, як вина, соків та сік-містких напоїв, кави та чаю, хлібо-булочних виробів, м'ясних та рибних продуктів. Крім того, розглянуто питання якості з точки зору органолептичних властивостей, впливу сировини на якість, правила дегустації та основи організації сенсорного аналізу харчових продуктів вищезазначених груп.
- ДокументОсобливості підготовки студентів за освітньо-науковою програмою «Сенсорний аналіз в харчових технологіях»(2020) Ткаченко, О. Б.; Тітлова, О. О.; Каменева, Н. В.
- ДокументРозробка принципів управління холодильними апаратамі абсорбційного типу(2020) Березовська, Л. В.; Тітлов, О. С.; Тітлова, О. О.
- ДокументСлабоалкогольні вина – новий продукт на ринку України(2022) Каменева, Н. В.; Ткаченко, О. Б.; Тараненко, О. О.; Тітлова, О. О.
- ДокументТестування як засіб оцінки знань та вмінь студентів(2017) Тітлов, О. С.; Тітлова, О. О.; Козонова, Ю. О.Розглянуто систему тестової перевірки знань та вмінь студентів, показано її переваги, порівняно з традиційними формами і методами, та недоліки.