Перегляд за Автор "Трішин, Ф. А."
Зараз показуємо 1 - 20 з 50
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ36680 Спосіб автоматичного керування процесом варіння ковбас у термокамері(2008) Трішин, Ф. А.; Хмельниченко, Д. О.Спосіб автоматичного керування процесом варіння ковбас у термокамері, який передбачає вимірювання і підтримку температури повітря на заданому значенні шляхом зміни ступеня нагріву ТЕНів, вимірювання і підтримку відносної вологості повітря на заданому значенні шляхом зміни витрати води на зволоження, який відрізняється тим, що здійснюють автономність контурів регулювання температури і відносної вологості, підтримку регульованих змінних - температури і відносної вологості повітря - в межах, заданих технологічним регламентом.
- Документ58137 Спосіб автоматизованого формування розкладу занять в навчальних закладах(2011) Трішин, Ф. А.; Олейніченко, К. А.Спосіб автоматизованого формування розкладу занять в навчальних закладах, який відрізняється тим, що за допомогою системи (2) користувач вибирає тип розкладу - аудиторний, викладацький або для групи, далі дані про вибраний тип розкладу надходять до формувачів критеріїв вибирання інформації (3), (4), (5) відповідно до вибраного типу розкладу, якщо було вибрано аудиторний розклад - до формувача критеріїв вибирання інформації (3), викладацький - до формувача критеріїв вибирання інформації (4), розклад групи - до формувача критеріїв вибирання інформації (5), формувачі генерують список доступних критеріїв та посилають їх на блоки (6), (1), (8), в яких користувач вибирає ті, які йому необхідні, у формувачі (6) це корпус, поверх, аудиторія, у формувачі (7) - кафедра, викладач, у формувачі (8) це факультет, спеціальність, курс, група, при цьому блок (9) є блоком вибору часового проміжку, у ньому задається інтервал часу, для якого буде формуватися розклад - тиждень, день, пара, а дані з блока (9) та блоків (6) або (7), або (8) потрапляють до перетворювача (10) критеріїв у змінні, після чого інформація передається на формувач SQL-запитів (11), формувач (11) посилає свій запит до бази даних (12), необхідні дані з бази надходять до обробника даних (13) і далі потрапляють до інформаційного вікна (14), якщо користувач після перегляду інформації хоче скорегувати свій запит, він може знову вибрати систему (2) та блок (9).
- Документ61150 Спосіб автоматичного управління мікрокліматом в приміщенні(2011) Попичко, О. Л.; Трішин, Ф. А.Спосіб автоматичного управління мікрокліматом у приміщенні передбачає регулювання температури та відносної вологості повітря в приміщенні, який відрізняється тим, що компенсують вплив контуру регулювання температури повітря та контуру регулювання відносної вологості повітря один на одного, за рахунок введення корегуючих зв'язків, додатково регулюють концентрацію вуглекислого газу в приміщенні, що сприяє досягненню оптимальних параметрів мікроклімату.
- Документ63777 Спосіб автоматичного керування пастеризацією пива в пляшках(2011) Приходний, О. В.; Трішин, Ф. А.; Козак, А. П.Спосіб автоматичного керування пастеризацією пива в пляшках, який включає регулювання температури пастеризації та регулювання температури зрошування, який відрізняється тим, що додатково компенсують вплив контрольованих збурень та компенсують вплив одного контуру регулювання на другий.
- Документ69797 Спосіб автоматичного управління процесом термічної обробки ковбасних виробів(2012) Николайчук, С. Ю.; Трішин, Ф. А.Спосіб автоматичного управління процесом термічної обробки ковбасних виробів у термічній камері, що включає вимірювання температури в камері та підтримання її на заданому значенні за допомогою зміни витрат пари, який відрізняється тим, що вводять корегуючий зв'язок, на який надходить контрольоване збурення, а вихід якого підсумовується з помилкою регулювання.
- Документ70815 Спосіб автоматичного управління екструдером(2012) Трішин, Ф. А.; Макаренко, Т. А.Спосіб автоматичного управління екструдером, який включає вимірювання вологості та температури продукту і регулювання температури та вологості в екструдері, який відрізняється тим, що додатково компенсують вплив каналу регулювання вологості відносно каналу регулювання температури екструдування шляхом введення корегуючого зв'язку, який забезпечує автономність цих контурів.
- Документ72475 Спосіб автоматичного управління темперуванням какао-маси перед формуванням(2012) Трішин, Ф. А.; Стукало, О. М.Спосіб автоматичного управління темперуванням какао-маси перед формуванням, який включає вимірювання температури темперування і її регулювання шляхом зміни потужності, який відрізняється тим, що для компенсації впливу запізнювання вводять упереджувач Сміта.
- Документ72477 Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації молока(2012) Трішин, Ф. А.; Трифонова, К. І.Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації молока, що включає вимірювання температури молока на виході, розрахунок помилки регулювання, формування управляючої дії, який відрізняється тим, що додатково компенсують запізнення в контурі регулювання температури шляхом введення корегуючого зв'язку (упереджувача Сміта).
- ДокументАвтоматизації процесу формування навчального навантаження в ОНАХТ(2022) Ланженко, Л. О.; Мураховський, В. Г.; Трішин, Ф. А.; Трач, О. Р.
- ДокументАвтоматизована система простежуваності(2012) Трішин, Ф. А.; Жигайло, О. М.; Гусаковський, В. А.
- ДокументАлгоритми формування та оцінювання інтелектуальної власності(ОНАХТ, 2019) Іванова, Л. О.; Трішин, Ф. А.; Малих, В. П.; Шофул, І. І.У монографії комплексно розглянуті: види творчості в інтелектуальної технічної діяльності; можливості винахідницької творчості у ВНЗ; структура та застосування алгоритму на прикладах розв'язання винахідницьких завдань в технічній сфері: аналіз динаміки, напрямків патентування та охорони прав на об'єкти інтелектуальної власності та наведено приклад патентування комп'ютерної програми у вигляді винаходу на спосіб і пропозиції по комерціалізації патентів на винаходи. Представлені алгоритми і приклади вартісного оцінювання винаходів, корисних моделей, ноу-хау і торгових марок. Для викладачів, магістрів, аспірантів і студентів технічних ВНЗ, а також фахівців в області вартісного оцінювання прав на об'єкти інтелектуальної промислової власності.
- ДокументАналіз процесу формування розкладу навчальних занять(2019) Сакалюк, О. Ю.; Трішин, Ф. А.Основою якісної організації навчального процесу будь-якого навчального закладу, особливо закладу вищої освіти є розклад навчальних занять. Якість підготовки спеціалістів в значній мірі залежить від методично правильного сформованого розкладу навчальних занять. Робота присвячена аналізу доцільності розробки системи автоматичного управління процесом формування розкладу навчальних занять.
- ДокументАтестація педагогічних працівників – запорука успіху діяльності закладу освіти(2021) Трішин, Ф. А.; Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Риженко, Л. Д.
- ДокументВизначення змінних процесу формування розкладу навчальних занять(2020) Сакалюк, О. Ю.; Трішин, Ф. А.В даній роботі було проведено визначення змінних процесу формування розкладу навчальних занять. Отримані результати будуть використані при подальшому описі математичної моделі, а саме при описі жорстких обмежень (обов’язкових вимог до розкладу) та м’яких обмежень (бажаних вимог до розкладу).
- ДокументВикористання ультразвукових генераторів в низькотемпературних апаратах демінералізації води(2017) Орловська, Ю. В.; Трішин, Ф. А.
- ДокументВикористання інформаційних технологій для створення інклюзивних систем навчання(2022) Трішин, Ф. А.; Корнієнко, Ю. К.
- ДокументДистанційне навчання в ОНАХТ в період пандемії(2021) Трішин, Ф. А.; Корнієнко, Ю. К.
- ДокументДоброчесність як складова моделі внутрішньої системи забезпечення якості ЗВО(2019) Данильченко, С. О.; Мураховський, В. Г.; Трішин, Ф. А.Після проведення навчання заклади вищої освіти мають забезпечити дотримання педагогічними, науково-педагогічними та науковими працівниками встановлених ним правил і процедур з питань академічної доброчесності. Для цього потрібне послідовне застосування розроблених закладом регуляторних документів.
- ДокументЕнергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв(Маджента, 2020) Бурдо, О. Г.; Трішин, Ф. А.; Яровий, І. І.Підручник призначений для студентів, магістрів, аспірантів, докторантів, дослідників енергетичних технологій та керівників всіх рівнів, які вирішують питання енергозабезпечення, наукових співробітників та фахівців - проектувальників технологічного обладнання. Підручник містить відомості з енергетичної ситуації в світі, в Україні та в АПК, загальні методологічні принципи енергетичних досліджень та методів енергоменеджменту. Надано основи аналізу теплової ефективності будівель, устаткування, наведено приклади ефективного використання енергії. Представлені результати досліджень, тенденції розвитку теплонавантаженого обладнання, обгрунтовано нові підходи при вдосконаленні енерготехнологій АНК. Пропонуються сучасні підходи і нові апарати для харчоконцентратної, консервної, вино-коньячної, м'ясо-молочної, хлібопекарної, і зернопереробної галузей.
- ДокументЕнергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв(ОНАХТ, 2019) Бурдо, О. Г.; Трішин, Ф. А.; Яровий, І. І.Посібник містить відомості з енергетичної ситуації в світі, в Україні, в АПК, розділи щодо загальних методологічних принципів енергетичних досліджень, методів аудиту і прийомів енергоменеджменту. Розглядається роль енергії у технологічному ланцюзі процесів АПК. Надано основи аналізу теплової ефективності будівель, устаткування, систем теплової утилізації та теплової ізоляції. Викладено принципи та досвід, наведено приклади ефективного використання енергії. Представлені результати досліджень, тенденцій розвитку теплонавантаженого обладнання, обґрунтовано нові підходи при вдосконаленні енерготехнологій АПК. Пропонуються сучасні підходи і нові апарати для харчоконцентратної, консервної, вино-коньячної, м’ясо-молочної, хлібопекарної, і зернопереробної галузей. Посібник призначений для студентів, магістрів, аспірантів, докторантів, наукових співробітників, які займаються дослідженням енергетичної ефективності технологічного обладнання і систем. Видання зацікавить фахівців - проектувальників технологічного обладнання, у посібнику міститься вся необхідна інформація для проведення енергетичного аудиту та наступного формування програми підвищення енергетичної ефективності підприємства, організації, галузі.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »