Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Тортіка, Н.М."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    118170 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах
    (2017) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Тортіка, Н.М.; Муринка, Т. Т.
    Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах, що містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, маргарин столовий, меланж, родзинки, сіль кухонну, дріжджі хлібопекарські пресовані, пудру ванільну і пудру рафінадну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно зі шроту льону.
  • Документ
    Особливості виробництва дріжджових кексів з використанням нетрадиційної сировини
    (2016) Муринка, Т.Т.; Тортіка, Н.М.
    Метою роботи являється обґрунтування доцільності використання борошна шроту льону в технології дріжджових кексів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок