Перегляд за Автор "Тортіка, Н.М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ118170 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах(2017) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Тортіка, Н.М.; Муринка, Т. Т.Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах, що містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, маргарин столовий, меланж, родзинки, сіль кухонну, дріжджі хлібопекарські пресовані, пудру ванільну і пудру рафінадну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно зі шроту льону.
- ДокументОсобливості виробництва дріжджових кексів з використанням нетрадиційної сировини(2016) Муринка, Т.Т.; Тортіка, Н.М.Метою роботи являється обґрунтування доцільності використання борошна шроту льону в технології дріжджових кексів.