Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ткаченко Максим Андрійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Підвищення енергетичної ефективності процесів концентрування харчових розчинів в умовах електромагнітного поля
    (ОНТУ, кафедра процессів, обладнання та енергетичного менеджменту, 2024) Ткаченко Максим Андрійович
    Дана робота присвячена розробці мікрохвильового вакуум випарного апарата в лінії виробництва томат-пасти з метою підвищення ресурсно та енергоефективності процесу. Сучасніхарчоконцентратнівиробництва активно експлуатуютьвакуум випарні установки, тепловівтратиякихдосягаютьнеймовірнихзначень. Окрім того, разом з відпрацьованимтеплоносієм до атмосферивиноситьсязначнакількість готового продукту у виглядідрібнодисперсного пилу, щотакож негативно впливає як на ресурсоефективністьпроцесу, так і на навколишнєсередовище. В результатіцьогопропонуєтьсявикористаннямікрохвильового вакуум випарного апарата,якийпідвищить енергоефективність в лінії виробництва томат-пасти. Мета роботи – Розробкамікрохвильового вакуум випарногоапарата для підвищенняресурсо- та енергоефективностіпроцесувиробництватомат-пасти. Об’єктдосліджень – вакуум випарний апаратв лініївиробництватомат- пасти. Предмет досліджень – механізм, кінетика та енергетикапроцесівутилізаціїтеплоти та міжфазногомасоперенесення. Методидосліджень – методианалітичногомоделювання, методитеоріїподібності, методиекспериментальногомоделювання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок