Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ткаченко, О.Б."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз ринку вин КНП (АОР/АОС) на прикладі Франції
    (2015) Ткаченко, О.Б.
    Проведен аналіз ринку вин контрольованих найменувань по походженню Франції.
  • Документ
    Влияние обработки виноградного сусла на органолептический профиль белых виноматериалов
    (2014) Ткаченко, О.Б.
    Изложены исследования влияния обработки виноградного сусла на сенсорный профиль белых виноматериалов. Установлена взаимосвязь между различными схемами осветления сусла и органолептическими характеристиками виноматериалов.
  • Документ
    Вплив азотного комплексу на біосинтез дріжджових метаболітів і стабільність вина
    (2015) Ткаченко, О.Б.; Кананихіна, О.М.; Лозовська, Т.С.
    Проблема управління якістю вина потребує розгляду метаболізму азоту в системі «виноград-вино» як ключового, тобто на рівні з вуглеводним обміном. Азотовмісні сполуки є необхідним поживним матеріалом для дріжджів в процесі бродіння.
  • Документ
    Гуммиарабик в производстве игристых вин
    (2015) Ткаченко, О.Б.
    Исследовалась целесообразность использования гуммиарабика "Эфистаб S" в технологии игристых вин для повышения игристых и пенистых свойств вина.
  • Документ
    Дослідження історичних етапів розвитку товарознавства у розвинутих капіталістичних країнах і Україні
    (2015) Кіров, І.М.; Ткаченко, О.Б.; Когут, С.Г.
    Завданням даної статті є дослідження закономірностей історичного розвитку товарознавства як науки в розвинутих капіталістичних країнах і в Україні, встановлення пріоритетів розвитку товарознавства та її можливої ролі у формуванні в Україні сучасної держави з соціально-орієнтованою ринковою економікою.
  • Документ
    Современные технологические аспекты производства шампанских виноматериалов
    (2014) Ткаченко, О.Б.
    Сделаны выводы, что при производстве шампанских виноматериалов с целью повышения качества и конкурентоспособности игристых вин необходимо изучать отечественные сорта винограда и их клоны, а также учитывать технологические аспекты переработки винограда.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок