Перегляд за Автор "Ткаченко, О.Б."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз ринку вин КНП (АОР/АОС) на прикладі Франції(2015) Ткаченко, О.Б.Проведен аналіз ринку вин контрольованих найменувань по походженню Франції.
- ДокументВлияние обработки виноградного сусла на органолептический профиль белых виноматериалов(2014) Ткаченко, О.Б.Изложены исследования влияния обработки виноградного сусла на сенсорный профиль белых виноматериалов. Установлена взаимосвязь между различными схемами осветления сусла и органолептическими характеристиками виноматериалов.
- ДокументВплив азотного комплексу на біосинтез дріжджових метаболітів і стабільність вина(2015) Ткаченко, О.Б.; Кананихіна, О.М.; Лозовська, Т.С.Проблема управління якістю вина потребує розгляду метаболізму азоту в системі «виноград-вино» як ключового, тобто на рівні з вуглеводним обміном. Азотовмісні сполуки є необхідним поживним матеріалом для дріжджів в процесі бродіння.
- ДокументГуммиарабик в производстве игристых вин(2015) Ткаченко, О.Б.Исследовалась целесообразность использования гуммиарабика "Эфистаб S" в технологии игристых вин для повышения игристых и пенистых свойств вина.
- ДокументДослідження історичних етапів розвитку товарознавства у розвинутих капіталістичних країнах і Україні(2015) Кіров, І.М.; Ткаченко, О.Б.; Когут, С.Г.Завданням даної статті є дослідження закономірностей історичного розвитку товарознавства як науки в розвинутих капіталістичних країнах і в Україні, встановлення пріоритетів розвитку товарознавства та її можливої ролі у формуванні в Україні сучасної держави з соціально-орієнтованою ринковою економікою.
- ДокументСовременные технологические аспекты производства шампанских виноматериалов(2014) Ткаченко, О.Б.Сделаны выводы, что при производстве шампанских виноматериалов с целью повышения качества и конкурентоспособности игристых вин необходимо изучать отечественные сорта винограда и их клоны, а также учитывать технологические аспекты переработки винограда.