Перегляд за Автор "Тенюх, К. М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ57992 Пристрій для вилучення виноградного сусла(2011) Іваненко, А. В.; Тенюх, К. М.; Сологуб, О. А.; Кушнір, В. В.Пристрій для вилучення виноградного сусла, що містить перфорований корпус, збірник сусла, рушійний механізм, а також розташовані всередині корпуса гвинтовий пресуючий механізм і регулюючий конус, який відрізняється тим, що він додатково оснащений внутрішнім нерухомим коаксіальним перфорованим циліндром, при цьому корпус виконаний у вигляді зовнішнього циліндра з суцільною перфорацією, а пресуючий гвинтовий механізм виконаний у вигляді спіралі, яка обертається з частотою 2-6 обертів за хвилину.
- Документ57993 Спосіб вилучення виноградного сусла(2011) Іваненко, А. В.; Тенюх, К. М.; Сологуб, О. А.; Кушнір, В. В.Спосіб вилучення виноградного сусла, що передбачає поступове стискання грон винограду при безперервній їх подачі та відбір вичавок, який відрізняється тим, що грона подають у спіральний канал, утворений двома коаксіальними перфорованими циліндрами, які не дозволяють гронам обертатися разом із спіраллю, при цьому процес здійснюють при тиску 0,01-0,06 МПа, питомій потужності 1-20 Вт/кг протягом 5-15 хв.
- Документ96232 Спосіб вилучення виноградного сусла та пристрій для його здійснення(2011) Іваненко, А. В.; Тенюх, К. М.; Сологуб, О. А.; Кушнір, В. В.1. Спосіб вилучення виноградного сусла, що передбачає поступове стискання грон винограду при безперервній їх подачі та відбору вичавок, який відрізняється тим, що грона подають у спіральний канал, утворений двома коаксіальними перфорованими циліндрами, які не дозволяють гронам обертатися разом із спіраллю, при цьому, процес здійснюють при тиску 0,01-0,06 МПа, питомій потужності 1-20 Вт/кг протягом 5-15 хв. 2. Пристрій для вилучення виноградного сусла, що містить перфорований корпус, збірник сусла, рушійний механізм, а також розташовані всередині корпуса гвинтовий пресуючий механізм і регулюючий конус, який відрізняється тим, що він додатково забезпечений внутрішнім нерухомим коаксіальним перфорованим циліндром, при цьому корпус виконаний у вигляді зовнішнього циліндра з суцільною перфорацією, а пресуючий гвинтовий механізм виконаний у вигляді спіралі, яка обертається з частотою 2-6 обертів за хвилину.
- ДокументУдосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі(ОНАХТ, 2005) Тенюх, К. М.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за фахом 05.18.12 процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. Дисертація присвячена питанням впровадження нового наукового напрямку переробки гронів винограду у щокових пресах і їх удосконаленню. Аналіз процесів пресування винограду здійснено за допомогою введеного критерію інтенсивності енергетичної дії на сировину. Процеси деформації гронів в робочому просторі щокового преса проаналізовано з використанням зміщеного об'єму, ліній сковзання, енергії деформування в робочому просторі і енергії зовнішніх сил. Розроблені три лабораторних моделі, на яких проведені експерименти. Проведено експерименти на виробничих пресах. Видано рекомендації до використання існуючих і розробки нових щокових пресів. Проведено широку апробацію і одержано реальну економію 6,13 грн на 1 т винограду. Отримано патент України № 62854 А на спосіб вилучення сусла з винограду та пристрій для його здійснення.