Перегляд за Автор "Степанова, Т. М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Smart-продукти»: досвід в організації виробництв та основні напрямки науково-дослідної роботи(2020) Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.
- ДокументНауково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів(2017) Кондратюк, Н. В.; Пивоваров, Є. П.; Степанова, Т. М.Предметами дослідження є розчини гідроколоїдів (гідрогелі) уронідного складу (альгінат натрію та низькоетерифікований амідований пектин) та тонкошарові плівки (ксерогелі) на їх основі.
- ДокументОсобливості використання поліфункціонального драглеутворюючого напівфабрикату для желейних виробів(2015) Степанова, Т. М.Необхідність створення низькокалорійної десертної продукції зумовлена нагальними потребами сучасного людства.
- ДокументІнноваційні підходи до створення харчових плівкоутворюючих гідрогелів(2017) Степанова, Т. М.; Кондратюк, Н. В.Метою роботи є дослідження структурно—механічних та органолептичних властивостей зразків із використанням стандартних методів аналізу.