Перегляд за Автор "Старкова, Е. Р."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання прісноводного молюска як нетрадиційного об’єкта тепловодного рибництва в оздоровчому харчуванні(2017) Старкова, Е. Р.; Андрощук, О. С.Метою роботи було виявити радіозахисні властивості м’яса ампулярії при його вживанні тваринами, які зазнали впливу іонізуючого випромінювання. Дослідження проведені на лабораторних статевозрілих щурах.
- ДокументВластивості води, в аспекті впливу на якість та безпечність мясних продуктів(2014) Баль-Прилипко, Л. В.; Леонова, Б. І.; Старкова, Е. Р.; Олійник, О. М.; Кулакова, Л. В.Вода одна з найчисельніших складових сучасних м’ясних продуктів, тому технологічна дія багатьох харчових інгредієнтів залежать від її фізико-хімічних властивостей.
- ДокументКонтроль якості стічних вод м'ясопереробних підприємств як важливий аспект екологічної безпеки(2019) Баль-Прилипко, Л. В.; Леонова, Б. І.; Старкова, Е. Р.Одним з пріоритетних напрямків розвитку промисловості України є переробна, зокрема харчова промисловість. Важливими об’єктами харчової промисловості України є м’ясопереробні підприємства, діяльність яких подекуди становить значне екологічне навантаження за рахунок застарілих технологій очистки стічних вод (або її відсутності).