Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Станкевич, Г. М."

Зараз показуємо 1 - 20 з 60
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    130688 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту
    (2018) Соц, С. М.; Буняк, О. В.; Луніна, Л. О.; Станкевич, Г. М.
    Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту, що містить крупу кукурудзяну, злаковий компонент та сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить подрібнений корінь солодки, а як злаковий компонент містить крупу із зерна голозерного ячменю.
  • Документ
    136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"
    (2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва зернового продукту "Кіноасан", що забезпечує одержання екструдованого зернового продукту з високими органолептичними показниками, а саме: привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, та забезпечує розширення асортименту зернових продуктів екструзійної технології
  • Документ
    17607 Спосіб виробництва зернових хлібців на основі спучених зерен злакових культур
    (2007) Сердюк, Л. В.; Станкевич, Г. М.; Коцар, С. Ф.; Мардар, М. Р.
    Спосіб виробництва зернових хлібців на основі спучених зерен злакових культур, що включає змішування спучених зерен злакових культур з добавками, який відрізняється тим, що як добав- ки використовують білкові речовини тваринного походження: наприклад, яєчний меланж, термічне оброблене і подрібнене м'ясо яловичини та печінки в кількості 20-30% і овочі в кількості 2-5% від маси суміші.
  • Документ
    Активне вентилювання та сушіння зерна
    (2014) Гапонюк, О. І.; Остапчук, М. В.; Станкевич, Г. М.; Гапонюк, І. І.
    Викладено загальні принципи і технологічні схеми зберігання зерна, характеристики зерна як сипкого матеріалу та об'єкта зберігання, будова зерносховищ як об'єктів зберігання зерна та сучасних систем активного вентилювання і сушіння зерна, принципи контролю і керування процесом зберігання, математичний опис процесів тепло-вологообміну та гідравлічного опору зернового середовища аналітичними та експериментальними методами. Наведено принципи визначення характеристик систем активного вентилювання та сушіння зерна і співвідношення між різними методами зневоднення. Рекомендовано для працівників хлібозаготівельних підприємств, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів, які займаються питаннями післязбиральної обробки та зберігання зерна.
  • Документ
    Аналіз ефективності відвантаження зерна на водний транспорт на ТОВ «Укрелеваторпром»
    (2019) Шпак, В. М.; Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Борта, А. В.
    Впродовж останніх років на ТОВ «Укрелеваторпром» спільно з науковцями та студентами ОНАХТ проводяться роботи з дослідження ефективності ліній приймання та відпускання зерна різними видами транспорту, зокрема водного, який забезпечує експортну складову діяльності підприємства.
  • Документ
    Аналіз товарної якості зернових та олійних культур після зберігання в полімерних зернових рукавах у зимовий період
    (2018) Станкевич, Г. М.; Борта, А. В.; Желобкова, М. В.
    Зберігання зерна в полімерних зернових рукавах є перспективним напрямком розвитку технології альтернативного зберігання зерна, який дозволяє максимально ефективно використовувати власні потужності підприємств для зберігання та доробки зерна власного виробництва.
  • Документ
    Виділення мінеральних домішок з побічних продуктів кукурудзи
    (2018) Станкевич, Г. М.; Гончарук, Г. А.; Шипко, І. М.
    На кафедрі Технологічного обладнання зернових виробництв ОНАХТ в лабораторії вентиляції та пневмотранспорту проведені досліди з метою визначення можливості відділення мінеральних домішок від ППК.
  • Документ
    Виконання курсових проєктів зі спеціальності − запорука успішного дипломного проєктування
    (2021) Дмитренко, Л. Д.; Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.
  • Документ
    Вплив електромагнітного поля на харчові та насіннєві властивості зерна пшениці
    (2022) Станкевич, Г. М.; Борта, А. В.; Ковра, Ю. В.
  • Документ
    Вплив електромагнітної обробки на мікробіологічні показники зерна пшениці
    (2020) Станкевич, Г. М.; Ковра, Ю. В.; Єгорова, А. В.
  • Документ
    Вплив термічної обробки на насіннєві властивості спельти
    (2019) Станкевич, Г. М.; Васильєв, С. В.
    Метою даної роботи було дослідження впливу тривалості термічної обробки спельти на її схожість.
  • Документ
    Вплив транспортно-технологічних операцій на травмування зерна кукурудзи
    (2019) Станкевич, Г. М.; Борта, А. В.; Страхова, Т. В.; Желобкова, М. В.
    За останні десятиліття ринок кукурудзи став одним із найбільш важливих та досить вагомих сегментів вітчизняної агропродовольчої системи, зайнявши чільне місце як драйвер розвитку стратегічних видів продукції поряд із пшеницею, соєю, соняшником, ріпаком та іншими сільськогосподарськими культурами. Нині кукурудза є другою за площею посіву сільськогосподарською культурою у структурі зернових після пшениці, що безпосередньо формує експортний потенціал аграрної галузі країни та є основою забезпечення її продовольчої і економічної безпеки.
  • Документ
    Дистанційне навчання та інновації в дипломному проектуванні
    (2019) Станкевич, Г. М.; Дмитренко, Л. Д.; Соц, С. М.
    В ході роботи над дипломним проектом (роботою) майбутній фахівець має продемонструвати ступінь своєї підготовленості з обраної спеціальності, рівень загальної, наукової і професійної ерудиції, творчий пошук нових напрямків в науковому і практичному підході до розв’язання поставлених завдань.
  • Документ
    Досвід передових підприємств галузі - у навчальний процес
    (2019) Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Борта, А. В.; Овсянникова, Л. К.
    Україна за своїм природно-ресурсним та аграрним потенціалом посідає провідне місце серед країн світу. Сприятливі кліматичні умови і якісні земельні ресурси зумовлюють значний потенціал агропромислового комплексу України. Продукція сільського господарства є ресурсною складовою виробництва у різних галузях національного господарства, а її експорт - однією з найважливіших статей зовнішньої торгівлі країни.
  • Документ
    Дослідження впливу електромагнітного поля вкрай низьких частот на жирнокислотний склад зерна пшениці
    (2022) Ковра, Ю. В.; Станкевич, Г. М.
  • Документ
    Дослідження геометричних характеристик зерна спельти
    (2019) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Овсянникова, Л. К.; Васильєв, С. В.
    Геометричні розміри зерна відіграють значну роль в обґрунтуванні режимів післязбиральної обробки зерна. В першу чергу, це стосується процесу очищення зерна від домішок, який вимагає правильного вибору форми і розмірів отворів решіт на сепараторах. Геометричні характеристики зерна входять у математичні моделі процесів сепарування, вентилювання, сушіння, здрібнення та інших.
  • Документ
    Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю
    (2019) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Луніна, Л. О.
    Останніми десятиліттями в багатьох кранах Європи та в Україні значно зросла увага для ряду нетрадиційних форм зернових культур. Українськими вченими-селекціонерами створено нові сорти пшениці з підвищеною біологічною цінністю — плівчасту пшеницю спельту Зоря України – та нові сорти ячменю з підвищеними споживними і технологічними властивостями, серед яких особливо вирізняються голозерні форми, зокрема сорт Ахілес. Важливий вплив на стан зернової маси при сушінні, активному вентилюванні та зберіганні мають гігроскопічні властивості, зокрема рівноважна вологість зерна. Для таких недостатньо вивчених культур як спельта та голозерний ячмічь, гігроскопічні властивості практично не вивчені, шо і визначило мету проведеної роботи. Предметом досліджень було плівчасте (не обрушене) та обрушене (зі знятими плівками) зерно спельти сорту Зоря України, вирощеної у 2016 р. та зерно голозерното ячменю сорту Ахілес 2014 р. врожаю. Дослідження проводили загально прийнятим тензиметричним методом.
  • Документ
    Дослідження гігроскопічних властивостей спельти
    (2018) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Папук, Н. В.
    Для такої недостатньо вивченої культури як спельта, гігроскопічні властивості практично не вивчені, що і визначило мету проведеної роботи.
  • Документ
    Дослідження змін якісних характеристик зерна кукурудзи при зберіганні в анаеробних умовах
    (2017) Станкевич, Г. М.; Бабков, А. В.; Желобкова, М. В.
    Робота спрямована на дослідження змін технологічних, хімічних та мікробіологічних властивостей зерна кукурудзи при його зберіганні в анаеробних умовах, що сприятиме удосконаленню альтернативної технології зберігання вологого та сирого зерна кукурудзи без необхідності його сушіння.
  • Документ
    Дослідження кількісно-якісних характеристик відвантаження зерна на водний транспорт на ТОВ «Укрелеватопром»
    (2019) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Шпак, В. М.
    Мета роботи полягала в дослідженні кількісно-якісних характеристик відвантаження зерна на зерновому терміналі ТОВ «Укрелеваторпром» для підвищення ефективності його роботи.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок