Перегляд за Автор "Станкевич, Г.М."
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБагатоваріантність технічних рішень і наскрізне дипломне проектування – запорука підвищення його якості(2009) Будюк, Л.Ф.; Станкевич, Г.М.; Страхова, Т.В.
- ДокументДосвід використання сучасних інтерактивних технологій навчання, направлених на вивчення дисципліни «Основи автоматизованного проектування» на кафедрі ТЗЗ(2014) Станкевич, Г.М.; Бабков, А.В.„Основи автоматизованого проектування” є одним з нових предметів, рівень володіння яким визначає не тільки рівень практичної підготовки майбутніх спеціалістів, але і імовірний потенціал загально-інженерної придатності сучасного фахівця до вирішення будь-яких поточних і складних виробничих завдань пов’язаних з проектуванням. Крім того, рівень володіння цим предметом значно впливає на якість виконання розділів курсових та дипломних проектів, пов'язаних із розробкою проектної документації студентами спеціальності 6.051701.
- ДокументДосвід проведення виїзних семінарів для працівників галузі хлібопродуктів(2016) Станкевич, Г.М.; Страхова, Т.В.; Борта, А.В.Останніми роками років Інститут ПДО і ПК організовує виїзні семінари з підвищення кваліфікації на різні підприємства галузі хлібопродуктів. Враховуючи специфіку підприємств та побажання працівників про висвітлення тих чи інших проблем заздалегідь складається програма проведення семінару, що дозволяє з одного боку підготуватись викладачам, а з іншого боку, працівникам підприємств підготувати конкретні практичні питання.
- ДокументЗначення самостійної науково-дослідної роботи у професійній та практичній підготовці студентів(2016) Кац, А.К.; Дмитренко, Л.Д.; Станкевич, Г.М.Основне завдання вищого навчального закладу полягає у формуванні творчої особистості фахівця, здатного до саморозвитку, самоосвіти, інноваційної діяльності. Вирішення цього завдання навряд чи можливе тільки шляхом передачі знань в готовому вигляді від викладача до студента.
- ДокументНові підходи до організації курсу «Науково-дослідницька робота» студентів(2013) Станкевич, Г.М.; Будюк, Л.Ф.; Страхова, Т.В.
- ДокументОсновні напрями вдосконалення технології та техніки сушіння зерна(2015) Станкевич, Г.М.Розглянуті основні напрями вдосконалення методів сушіння зерна.
- ДокументРоль дисципліни “Основи наукових досліджень” в організації самостійної роботи студентів(2014) Кац, А.К.; Станкевич, Г.М.; Дмитренко, Л.Д.; Браженко, В.Є.Важливою складовою професійної підготовки майбутнього фахівця є формування його як творчої особистості, здатної до саморозвитку, самоосвіти та інноваційної діяльності. Навчити студента самостійно, осмислено працювати спочатку з навчальним матеріалом, потім з науковою літературою та нормативно-технічною документацією, закласти основи самоорганізації та самовиховання з тим, щоб привити вміння надалі безперервно підвищувати свою кваліфікацію, є основним завданням організації самостійної роботи студента.
- ДокументСамостійна робота студентів як фактор становлення їх професійної діяльності(2014) Кац, А.К.; Станкевич, Г.М.; Овсянникова, Л.К.Сучасний ринок праці потребує ініціативних, цілеспрямованих і творчих фахівців, які мають високий рівень теоретичної і практичної підготовки, вміють не лише засвоювати і творчо застосовувати нові знання на практиці, а й постійно поповнювати і удосконалювати їх, самостійно приймати рішення. Результати навчання студентів та їх майбутня практична діяльність багато в чому залежить від ефективної організації самостійної роботи.
- ДокументУдосконалення змісту дипломних проектів бакалаврів на кафедрі технології зберігання зерна(2014) Станкевич, Г.М.; Будюк, Л.Ф.; Страхова, Т.В.Вданій роботі розглядається удосконалення змісту дипломних проектів бакалаврів на кафедрі технології зберігання зерна.
- ДокументУправління якістю та безпекою зерна – основа стратегічного успіху України(2016) Станкевич, Г.М.; Борта, А.В.; Страхова, Т.В.Підприємства хлібоприймальної та зернопереробної промисловості є стратегічними суб’єктами економіки будь-якої держави. Зерно та продукти його переробки відіграють стратегічну роль у ринковому механізмі України, оскільки служать сировиною для інших соціально значущих галузей промисловості: хлібопекарської, комбікормової, кондитерської та інших. Крім того, завдяки експорту зерна Україна отримує суттєву частку валютних надходжень.