Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Солоденко, Г. С."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    97844 Композиція інгредієнтів для приготування галет
    (2015) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Солоденко, Г. С.
    Композиція інгредієнтів для приготування галет, що містить пшеничне борошно, солодкий компонент, кухонну сіль, соду, дріжджі пресовані, масло вершкове, яка відрізняється тим, що вона містить борошно пшениці ваксі, а як солодкий компонент - порошок топінамбура.
  • Документ
    Стабилизация качества заварных пряников из безамилозной муки в процессе хранения
    (2013) Хвостенко, Е. В.; Солоденко, Г. С.
    В последние годы перед производителями мучных изделий стоит проблема поиска наиболее рациональных способов стабилизации качества и сохраняемости свежести продукции при хранении. Данная тенденция обусловлена тем, что свежесть готовых изделий является приоритетным потребительским свойством.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок