Перегляд за Автор "Солоденко, Г. С."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ97844 Композиція інгредієнтів для приготування галет(2015) Іоргачова, К. Г.; Макарова, О. В.; Хвостенко, К. В.; Солоденко, Г. С.Композиція інгредієнтів для приготування галет, що містить пшеничне борошно, солодкий компонент, кухонну сіль, соду, дріжджі пресовані, масло вершкове, яка відрізняється тим, що вона містить борошно пшениці ваксі, а як солодкий компонент - порошок топінамбура.
- ДокументСтабилизация качества заварных пряников из безамилозной муки в процессе хранения(2013) Хвостенко, Е. В.; Солоденко, Г. С.В последние годы перед производителями мучных изделий стоит проблема поиска наиболее рациональных способов стабилизации качества и сохраняемости свежести продукции при хранении. Данная тенденция обусловлена тем, что свежесть готовых изделий является приоритетным потребительским свойством.