Перегляд за Автор "Соколова, Н.Ю."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВинные дрожжи и перспективы их использования в хлебопечении(2010) Соколова, Н.Ю.Рассмотрена перспектива изучения возможности применения винных дрожжей, параллельно с хлебопекарными, в условиях крупных предприятий для производства массовых сортов хлеба.
- ДокументГруповий проект як форма організації самостійної роботи студентів(2016) Соколова, Н.Ю.; Лебеденко, Т.Є.; Пшенишнюк, Г.Ф.Перехід до нової освітньої парадигми вимагає відмови від колишніх, часто безнадійно застарілих форм організації навчального процесу, які орієнтували студента на пасивне сприйняття трансльованого викладачем матеріалу на користь нових, які включають його в процес творчого осмислення та перетворення отриманої інформації. Однією з таких форм, як відомо, є самостійна робота, яка особливо важлива при підготовці студента технічних спеціальностей.
- ДокументХмелевые закваски – их качество и пути улучшения(2010) Соколова, Н.Ю.Были собраны и проанализированы технологии приготовления хмелевых заквасок, которые сохранились до наших времен и использовались в течение сотен лет, с точки зрения их удобства использования в технологии пшеничного хлеба, разработаны мероприятия по повышению их качества и адаптации этих технологий к условиям современных предприятий.