Перегляд за Автор "Скрипніченко, С. К."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВиробництво й переробка молока в Україні та світі(2022) Скрипніченко, Д. М.; Скрипніченко, С. К.; Федорчук, Д. В.За даними, до кінця року особливого приросту виробництва у світі очікувати не варто. За інформацією Ради з питань експорту молочних продуктів США (USDEC), динаміка виробництва у семи найбільших експортерів буде на рівні 0 %. І лише за умови зміни світової кон’юнктури з 2023 року варто очікувати приросту виробництва в межах 1 %.
- ДокументВплив генотипу і середовища на продуктивність молочної великої рогатої худоби(2021) Скрипніченко, Д. М.; Ланженко, Л. О.; Климентьєва, І. О.; Скрипніченко, С. К.
- ДокументОрганолептична оцінка якості м'яких сирів з пробіотичними властивостями(2022) Скрипніченко, Д. М.; Скрипніченко, С. К.; Ткаченко, Т. А.
- ДокументОсобливості дисципліни «Стандартизація, облік і звітність у виробництві та переробці продукції тваринництва»(2021) Скрипніченко, Д. М.; Кручек, О. А.; Климентьєва, І. О.; Скрипніченко, С. К.
- ДокументОсобливості підготовки та внесення насіння чіа при виробництві сиру маскарпоне(2022) Скрипніченко, Д. М.; Ланженко, Л. О.; Скрипніченко, С. К.