Перегляд за Автор "Сивун, А. І."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ122784 Склад сорбету з фейхоа та волоським горіхом(2018) Калугіна, І. М.; Сивун, А. І.; Калугіна, Ю. Г.Склад сорбету з фейхоа та волоським горіхом, що містить плоди фейхоа, підсолоджувач, смакову приправу та воду, який відрізняється тим, що додатково містить волоські горіхи, як підсолоджувач містить мед, а як смакову приправу - порошок коріандру.
- ДокументЗаморожені борошняні напівфабрикати підвищеної харчової цінності(2017) Сивун, А. І.На сьогоднішній день однією з важливих медико-соціальних проблем для України є наявність ендемічного дефіциту йоду. Перспективним напрямком у рішенні цієї проблеми може стати розробка заморожених борошняних напівфабрикатів, а саме млинців, з використанням нетрадиційної сировини, яка містить органічно зв'язаний йод.
- ДокументРозробка технології йодовмістого щербету з фейхоа(2017) Сивун, А. І.Розробка технології йодовмісного десерту, яка виключає теплову обробку плодової сировини дозволяє максимально зберегти цінні біологічно-активні речовини в страві. А така незвичайно смачна та рідкісна рослинна сировина як фейхоа зробить цю солодку страву популярною серед споживачів.
- ДокументУдосконалення рецептурної композиції й технології сорбету з підвищеним вмістом йоду(2017) Сивун, А. І.На жаль, в даний час більшість продуктів харчування збіднені на біологічно активні речовини, особливо на йод. Найбагатшими на йод вважаються дари моря: морська капуста, тунець, лосось, тріска, устриці т. ін. Але так само є рослинна сировина яка по вмісту йоду не поступається цим продуктам - це фейхоа.