Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Семков, С. В."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    35815 Пристрій для стерилізації та пастеризації рідких харчових продуктів
    (2008) Бурдо, О. Г.; Семков, С. В.; Рибіна, О. Б.
    1. Пристрій для стерилізації та пастеризації рідких харчових продуктів, що містить з'єднані між собою системою технологічних трубопроводів накопичувальну ємність, насос, генератор НВЧ-енергії, хвилевід, камеру для НВЧ-обробки, який відрізняється тим, що він додатково містить модуль-стерилізатор, розташований в камері НВЧ-обробки, який має принаймні дві пластини з радіопрозорого матеріалу, а щілинний канал між пластинами дорівнює 100-750 мкм, і який зафіксовано за допомогою ряду вертикальних прошарків, причому насос з'єднаний з входом накопичувальної ємності, вихід якої з'єднаний з входом модуля-стерилізатора, який з'єднаний з ємністю для обробленого харчового продукту, генератор НВЧ-енергії з'єднаний з входом камери НВЧ-обробки. 2. Пристрій за п. 1, який відрізняється тим, що бокові зони між пластинами герметизовані, а відкриті верхні та нижні торці введені в напірний та вихідний колектори.
  • Документ
    35816 Спосіб пастеризації рідких харчових продуктів
    (2008) Бурдо, О. Г.; Семков, С. В.; Рибіна, О. Б.
    Спосіб пастеризації рідких харчових продуктів, який включає обробку електромагнітним полем шару рідини, товщина якого не перевищує 10 мм, який відрізняється тим, що обробка електромагнітним полем відбувається в рухомому шарі рідини.
  • Документ
    Инновационное оборудование для деалкоголизации вина
    (2020) Бурдо, О. Г.; Семков, С. В.; Мордынский, В. П.; Акимов, А. В.
  • Документ
    Підвищення ефективності використання енергії при виробництві вина
    (ОНАХТ, 2009) Семков, С. В.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. В роботі проведено аналіз енергетичної ситуації в виноробстві, обґрунтовані загальні шляхи підвищення енергетичної ефективності виноробства в умовах глобалізації енергозабезпечення. Визначено енергоємні об’єкти виробництва, запропоновано експериментально-розрахунковий метод досліджень їх енергетичного стану. Розроблено математичні моделі взаємодії потоків вина й вуглекислоти в струменному абсорбері. Методами теорії подібності диференційні рівняння доведено до моделі в узагальнених змінних. Обґрунтовується механізм низькотемпературної мікробіологічної стабілізації вина в мікрохвильовому полі (МП), суть якого в узгоджені гідродинамічної структури потоку з дією МП. Розроблено математичну модель процесу стабілізації, в якій вперше залучено метод аналізу розмірностей для визначення безрозмірної летальної температури в функції від чисел Прандтля та Фур’є. Розроблені конструкції пастеризаційних модулів, проведено їх гідравлічні й теплотехнічні дослідження та випробування в умовах виробництва. Мікробіологічні та дегустаційні аналізи підтвердили ефективність способу стабілізації, технічна новизна якого захищена патентом України. Аналізуються результати впровадження на підприємстві постійно діючої системи енергетичного моніторингу.
  • Документ
    Система энергетического мониторинга винзавода
    (2012) Семков, С. В.; Гагаузов, В. И.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок