Перегляд за Автор "Селіхов, С. В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження «матриці конфліктності персоналу» для підвищення продуктивності праці на підприємстві»(2018) Селіхов, С. В.Прогнозування та діагностування в межах управління конфліктами дозволяє звести до мінімуму наслідки конфліктів.
- ДокументКомунікаційні аспекти впровадження управлінських інновацій на підприємствах виноробної галузі(ОНАХТ, 2020-07-08) Селіхов, С. В.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Дисертаційна робота присвячена впровадженню управлінських інновацій на вітчизняних підприємствах виноробної галузі та, зокрема, налагодженню внутрішньоорганізаційних комунікацій при здійсненні інноваційної діяльності. Розкрито сутність понять «інновація» та «інноваційна діяльність». Визначено місце та обґрунтовано роль комунікацій у інноваційній діяльності підприємства. Розглянуто методичні підходи до проведення оцінки інноваційної діяльності підприємств, в тому числі, з урахуванням показників ефективності використання та руху персоналу як одного з ключових ресурсів виробничого підприємства. Досліджено стан та тенденції розвитку світового та вітчизняного ринку вина. Проведено аналіз основних показників діяльності, поточного стану внутрішнього і зовнішнього середовища підприємств виноробної галузі України. Виявлено переваги і недоліки організаційних структур управління та запропоновано підходи щодо їх адаптації до вимог інноваційної діяльності. Проведено аналіз комунікаційних процесів та соціально-психологічної атмосфери в колективі підприємств виноробної галузі. Запропоновано методичний підхід до діагностики рівня конфліктності персоналу. Доведено доцільність використання Матриці конфліктності персоналу в системі управління конфліктами, яка виражається у підвищенні продуктивності праці персоналу та ефективності господарської діяльності підприємств.
- ДокументКомунікаційні аспекти впровадження управлінських інновацій на підприємствах виноробної галузі(Одеська національна академія харчових технологій, 2020) Селіхов, С. В.Дисертаційна робота присвячена впровадженню управлінських інновацій на вітчизняних підприємствах виноробної галузі та, зокрема, налагодженню внутрішньоорганізаційних комунікацій при здійсненні інноваційної діяльності. Розкрито сутність понять «інновація» та «інноваційна діяльність». Визначено місце та обґрунтовано роль комунікацій у інноваційній діяльності підприємства. Розглянуто методичні підходи до проведення оцінки інноваційної діяльності підприємств, в тому числі, з урахуванням показників ефективності використання та руху персоналу як одного з ключових ресурсів виробничого підприємства. Досліджено стан та тенденції розвитку світового та вітчизняного ринку вина. Проведено аналіз основних показників діяльності, поточного стану внутрішнього і зовнішнього середовища підприємств виноробної галузі України. Виявлено переваги і недоліки організаційних структур управління та запропоновано підходи щодо їх адаптації до вимог інноваційної діяльності. Проведено аналіз комунікаційних процесів та соціально-психологічної атмосфери в колективі підприємств виноробної галузі. Запропоновано методичний підхід до діагностики рівня конфліктності персоналу. Доведено доцільність використання Матриці конфліктності персоналу в системі управління конфліктами, яка виражається у підвищенні продуктивності праці персоналу та ефективності господарської діяльності підприємств.
- ДокументПродовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України(ПромАрт, 2019) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В.У монографії висвітлено теоретичні, методологічні та практичні питання продовольчої безпеки як пріоритетного напряму агропромислової політики України. Наведено дані про стан, внутрішніх і зовнішніх загроз продовольчої безпеки багатьох країн світу, в тому числі України. Приділено увагу методам дослідження і критеріям оцінки продовольчої безпеки, надано рекомендації щодо вирішення цієї проблеми. Монографія буде корисною науковцям та фахівцям, які переймаються економічними та технологічними проблемами галузей національної економіки України, а також аспірантам та студентам вузів України харчового спрямування.