Перегляд за Автор "Святненко, Р. С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив імпульсного електромагнітного поля на життєздатність культури ESCHERICHIA COLI в модельному розчині молочної сироватки(2016) Українець, А. І.; Маринін, А. І.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Святненко, Р. С.; Захаревич, В. Б.Сучасний ринок молочних продуктів характеризується все більшою конкурентністю готової продукції, яка, в свою чергу, дуже чутлива до умов зберігання та транспортування.
- ДокументДослідження закономірностей формування відновного стану питної водневої води у процесі гідролізу магнію(2021) Маринін, А. І.; Большак, Ю. В.; Штепа, Д. В.; Шпак, В. В.; Святненко, Р. С.
- ДокументНетеплові методи в процесах харчових виробництв(2015) Українець, А. І.; Маринін, А. І.; Святненко, Р. С.; Захаревич, В. Б.Нетеплові процеси обробки харчової сировини набули популярності в останні роки через зростаючий попит на продукти з високою харчовою цінністю і характеристиками “свіжості”.