Перегляд за Автор "Свистун, Т. В."
Зараз показуємо 1 - 18 з 18
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання настільних ігор у навчанні студентів економічним дисциплінам(2019) Свистун, Т. В.На сучасному етапі, поєднуючи високу картинність і сценарну гнучкість, настільна гра дозволяє розповідати про вигадані і реальні події, моделювати ситуації, завдяки чому гравці за допомогою своєї уяви і уяви авторів гри, можуть отримати унікальні знання і досвід.
- ДокументВикористання художніх фільмів у викладанні економічних дисциплін(2021) Свистун, Т. В.
- ДокументВикористання інтернет-ресурсів у викладанні економічних дисциплін(2020) Свистун, Т. В.
- ДокументЕкономіка підприємства(ОНАХТ, 2018) Вігуржинська, С. Ю.; Басюркіна, Н. Й.; Свистун, Т. В.Навчальний посібник підготовлено згідно нормативної програми курсу «Економіка підприємства». В ньому послідовно розглянуті економічні питання теорії та практики сучасного формування і розвитку економіки підприємства, подано тлумачення спеціальних термінів і понять. Розділи посібника містять схеми, таблиці, формули для розрахунків. Розрахований для студентів технічних направлень усіх форм навчання. Може бути використаний в системі післядипломної освіти, перепідготовки і підвищення кваліфікації практичних працівників.
- ДокументЕкономічне управління підприємством харчової промисловості(2016) Свистун, Т. В.Нинішній ринок дуже динамічний і його правила змінюються швидко, тому досягнення цілей і завдань, що стоять перед сучасними підприємствами харчової промисловості вимагає вирішення питань, пов’язаних із удосконаленням традиційних методів управління підприємством та пошуком нових, які б забезпечували стійкий економічний стан і розвиток підприємства.
- ДокументЕфективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу(ОНАХТ, 2020) Басюркіна, Н. Й.; Бєлали, Н. С.; Бордун, Т. В.; Бровкіна, Ю. О.; Воєцька, О. Є.; Волошенко, О. С.; Гончар, О. С.; Гордієнко, Л. В.; Гушан, С. В.; Дорошенко, А. В.; Драч, А. Л.; Жигунов, Д. О.; Зейналов, Р.; Іванченко, Ю. В.; Іоргачова, К. Г.; Карпінська, Г. В.; Коваленко, О. О.; Константинова, Т. В.; Корчагіна, К. І.; Котляр, Є. О.; Котюжинський, А. Р.; Кулькіна, І. О.; Малишкін, В. В.; Мащенко, О. І.; Молдован, А. В.; Моргунова, Ю. В.; Приходько, Л. С.; Просолович, О. Б.; Савченко, Т. В.; Салавеліс, А. Д.; Свистун, Т. В.; Соколова, В. I.; Соц, С. М.; Тележенко, Л. М.; Тітлов, О. С.; Турленко, Н. В.; Хоренжий, Н. В.; Шалений, В. А.; Швець, М. В.; Швець, Ю. В.; Шикунова, К. В.У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання інноваційно-інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці України. Досліджено інвестиційну привабливість харчових, переробних і аграрних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу в регіонах України. Обгрунтовано пропозиції стосовно інноваційно-інвестиційного розвитку бізнес-структур в умовах трансформаційної економіки. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів закладів вищої освіти.
- ДокументКласифікація ризиків інноваційної діяльності(2020) Свистун, Т. В.
- ДокументОснови комерціалізації результатів наукових розробок і впроваджень(2020) Свистун, Т. В.Розглянуто основи комерціалізації результатів наукових розробок і впроваджень.
- ДокументПерспективи розвитку «share economy»(2018) Свистун, Т. В.Потреба переходу людства до більш раціональних принципів споживання для підтримки сталого розвитку породжує нові моделі економіки, однією з яких є економіка спільного споживання.
- ДокументПривабливість харчового бізнесу в Україні(ОНАХТ, 2017) Басюркіна, Н. Й.; Бровкіна, Ю. О.; Вігуржинська, С. Ю.; Каламан, О. Б.; Карпінська, Г. В.; Колесник, В. І.; Константинова, Т. В.; Крупіна, С. В.; Лайко, О. І.; Поплавська, С. О.; Сорокіна, А. Г.; Свистун, Т. В.; Тортіка, Л. Л.; Трішин, Ф. А.; Хмура, О. Г.; Черкаський, А. В.; Шалений, В. А.У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання забезпечення привабливості харчового бізнесу України в економічному, технічному, соціально- психологічному, інтелектуальному, регіональному аспектах. Показано, що потрібен постійний моніторинг і прогнозування кон'юнктури ринку харчових продуктів, агропродовольчої сировини, ринку послуг громадського харчування і торгівлі харчовими продуктами, вивчення всіх форм розвитку харчового бізнесу - від малих підприємств до величезних агропромислових формувань, торгівельних мереж або готельно-ресторанних комплексів. Розкрито організаційно-економічні аспекти привабливості харчових і аграрних виробництв, ресторанного бізнесу і торгівлі харчовими продуктами в Україні. Висвітлено суть інноваційних підходів до автоматизації управління бізнес-процесами в АПК. Досліджено інвестиційний розвиток Українського Причорномор’я та діяльність малих підприємств Одеського регіону. Вважаємо, що дана монографія спонукатиме державних діячів до прийняття розумних виважених рішень в державній агропродовольчій політиці, а українську молодь - до важливості ставлення до їжі, проблем продовольчого забезпечення і розвитку харчового бізнесу в Україні. Монографія підготовлена за результатами наукових досліджень, проведених згідно плану наукової роботи Одеської національної академії харчових технологій. Вона спрямована на теоретичне осмислення проблем розвитку харчового бізнесу, як основи забезпечення продовольчої безпеки та розвитку майбутніх поколінь українців. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів вищих навчальних закладів.
- ДокументПідприємництво та інвестиційна діяльність в харчовій і переробній промисловості(Середняк Т.К., 2021) Свистун, Т. В.; Басюркіна, Н. Й.; Вігуржинська, С. Ю.У навчальному посібнику розглянуто теоретичні і прикладні основи підприємництва та інвестиційної діяльності в харчовій і переробній промисловості України. Досліджено організаційно-правові форми підприємництва, державне регулювання підприємницькоі діяльності, механізм створення власної справи. Особливу увагу приділено практичним аспектам підприємництва: ресурсному забезпеченню, витратам і цінам на продукцію, фінансово-економічним результатам, оподаткуванню, ефективності діяльності тощо. Висвітлено теоретичні основи інвестування, інвестиції в засоби виробництва і суть інвестиційного проекту. Обrрунтовано пропозиції стосовно прийняття рішень про інвестування в умовах невизначеності економіки України. Видання рекомендується для здобувачів вищої освіти першого, другого і третього рівня галузей знань 07 "Управління та адміністрування" і 18 "Виробництво та технології"; співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі.
- ДокументУправління вивезенням відходів в Україні(2019) Свистун, Т. В.Економічний та правовий контроль відносин у секторі поводження з відходами, утилізація або переробка відходів мають стратегічний характер, з урахуванням того, що екологічна безпека є невід'ємною частиною національної безпеки. Саме тому сьогодні основним напрямом державної політики в Україні є формування ефективного економічного та правового механізму управління відносинами в секторі управління відходами, орієнтованими на створення національної ресурсно-ефективної система поводження з відходами.
- ДокументУправління харчовими відходами в Україні(2020) Свистун, Т. В.Харчові відходи – одна з екологічних проблем суспільства споживання. Разом з тим в Україні можна будувати прибутковий бізнес на переробці відходів харчової промисловості. Але поки компанії вважають за краще відправляти відходи на експорт або незаконно їх ховати.
- ДокументХарактеристика ринку послуг харчування Одеської області та смт Затока(2017) Свистун, Т. В.В роботі надано аналіз ринку послуг харчування в смт. Затока, як складової туристичного ринку Одеської області.
- ДокументЦіннісний підхід в управлінні інноваційними процесами(2022) Свистун, Т. В.
- ДокументІнноваційно-інвестиційний розвиток бізнес-структур в Україні(ФОП Гуляєва В.М., 2019) Басюркіна, Н. Й.; Вігуржинська, С. Ю.; Горбаченко, С. А.; Дишкантюк, О. В.; Карпинська, Г. В.; Константинова, Т. В.; Кривоногова, I. Г.; Лайко, О. I.; Макаринська, А. В.; Мурзановський, Г. М.; Немченко, Г. В.; Савченко, Т. В.; Саінчук, А. О.; Свистун, Т. В.; Солоницька, I. В.; Соц, С. М.; Талпа, В. П.; Турленко, Н. В.; Чехович, З. В.У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці, зокрема, в аспекті реформування економіки України. Розкрито інноваційний розвиток харчових, переробних і аграрних виробництв, морегосподарського комплексу, готельно-ресторанного бізнесу, торгівлі харчовими продуктами в Україні та її регіонах. Досліджено напрями інвестиційного розвитку ринків продовольчої сировини, продовольства і послуг. Висвітлено перспективні напрями розвитку бізнесу в Україні на інноваційній основі. Обгрунтовано пропозиції стосовно розвитку бізнес-структур в умовах децентралізації. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, морегосподарського комплексу, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів вищих навчальних закладів.
- ДокументІнновації як засіб подолання кризи «середнього віку»(2021) Свистун, Т. В.
- ДокументІнтерактивні технології навчання студентів економічних спеціальностей(2017) Свистун, Т. В.; Басюркіна, Н. Й.Інтepaктивні технології нaвчaння мaють вeликий ocвiтнiй i poзвивaльний пoтeнцiaл, зaбeзпeчують мaкcимaльну aктивнicть cлухачів у нaвчaльнoму пpoцeci, оптимальний час навчання і його результативність.