Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Савінок, О.М."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив екстремальних умов передзабійного утримання на функціональні показники яловичини
    (2014) Савінок, О.М.
    Встановлено, як впливає стресовий стан великої рогатої худоби безпосередньо перед забоєм на показник pH м`яса
  • Документ
    Методологія впровадження вимог ДСТУ ІSО 22000:2007 у дипломні проекти
    (2015) Віннікова, Л.Г.; Савінок, О.М.; Азарова, Н.Г.
    З липня 2015 року всі підприємства харчової промисловості будуть працювати відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів». Відповідно до цих вимог, працівники підприємств повинні пройти підвищення кваліфікації, з тим, щоб набути навичок та знань для роботи в цій системі. А що ж до випускників, які тільки-но отримали дипломи, та намагаються влаштуватися на роботу? Вони повинні прийти на підприємство вже з цими знаннями.
  • Документ
    Нові можливості у поглибленні вивчення дисциплін
    (2009) Савінок, О.М.; Чамова, Ю.Д.
  • Документ
    Організація практичних занять за курсом «Теоретичні основи харчових технологій»
    (2009) Савінок, О.М.; Чамова, Ю.Д.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок