Перегляд за Автор "Савінок, О.М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив екстремальних умов передзабійного утримання на функціональні показники яловичини(2014) Савінок, О.М.Встановлено, як впливає стресовий стан великої рогатої худоби безпосередньо перед забоєм на показник pH м`яса
- ДокументМетодологія впровадження вимог ДСТУ ІSО 22000:2007 у дипломні проекти(2015) Віннікова, Л.Г.; Савінок, О.М.; Азарова, Н.Г.З липня 2015 року всі підприємства харчової промисловості будуть працювати відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів». Відповідно до цих вимог, працівники підприємств повинні пройти підвищення кваліфікації, з тим, щоб набути навичок та знань для роботи в цій системі. А що ж до випускників, які тільки-но отримали дипломи, та намагаються влаштуватися на роботу? Вони повинні прийти на підприємство вже з цими знаннями.
- ДокументНові можливості у поглибленні вивчення дисциплін(2009) Савінок, О.М.; Чамова, Ю.Д.
- ДокументОрганізація практичних занять за курсом «Теоретичні основи харчових технологій»(2009) Савінок, О.М.; Чамова, Ю.Д.