Перегляд за Автор "Савчак, Є. М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив глюкози на мікробіологічний стан м'яса яловичини(2022) Віннікова, Л. Г.; Синиця, О. В.; Савчак, Є. М.
- ДокументДослідження способу подовження терміну зберігання охолодженої яловичини(2022) Синиця, О. В.; Савчак, Є. М.
- ДокументКонтроль якості та безпеки м’ясних продуктів(2017) Савчак, Є. М.Метою роботи стало провести теоретичний аналіз, систематизацію та узагальнення літератури з проблеми вмісту нітритів у ковбасних виробах, а також провести аналіз існуючих методів визначення нітриту натрію і нітрозамінів у м'ясі і м'ясних продуктах.
- ДокументПолітичні партії в дзеркалі медіа:український дискус(2017) Савчак, Є. М.На сьогодні існує велика кількість політичних партій, які визначають роль історичного розвитку суспільства. З історії становлення незалежності нашої держави ми бачимо, як українське суспільство пройшло складний шлях від абсолютної монополії однієї партії, яка намагалася керувати розвитком процесів в усіх сферах суспільного життя, до реальної політичної, економічної та ідеологічної багатоманітності, утвердження основних засад багатопартійної системи.