Перегляд за Автор "Савенко, І. І."
Зараз показуємо 1 - 13 з 13
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБіопаливо як джерело зниження енергетичної залежності України(2017) Савенко, І. І.
- ДокументМеханізм взаємодії маркетингових та логістичних процесів на підприємстві(2016) Савенко, І. І.; Пасчина, Г. П.; Баратинська, О. С.
- ДокументНаслідки зміни логістико-транспортних систем підприємств зернового ринку(2021) Савенко, І. І.; Ткачев, В. А.
- ДокументОсновні підходи майбутніх студентів до вибору ЗВО(2018) Агеєва, І. М; Савенко, І. І.; Седікова, І. О.Першорядне завдання вищої школи – допомогти студентам оволодіти засобами мислення і діяльності. Від якості організації процесу навчання багато в чому залежить подальше комфортне перебування людини в майбутній професійній діяльності.
- ДокументПерспективні шляхи розвитку переробної галузі України(2016) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.
- ДокументПостіндустріальне суспільство та Україна: теорія та реалії(2017) Савенко, І. І.Загальнометодологічною основою концепції «постіндустріального суспільства» є (так само, як і концепції «індустріального суспільства») еволюційний підхід до історичного розвитку і принцип технологічного детермінізму.
- ДокументПродовольча безпека як пріоритет агропромислової політики України(ПромАрт, 2019) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.; Селіхов, С. В.; Бренер, О. Д.; Коренман, Є. М.; Пурцхванідзе, О. В.; Бондарь, В. А.; Дурбалова, Н. І.; Дьяченко, Ю. В.; Новічков, В. К.; Ткачук, О. В.; Ряшко, Г. М.; Седіков, Д. В.У монографії висвітлено теоретичні, методологічні та практичні питання продовольчої безпеки як пріоритетного напряму агропромислової політики України. Наведено дані про стан, внутрішніх і зовнішніх загроз продовольчої безпеки багатьох країн світу, в тому числі України. Приділено увагу методам дослідження і критеріям оцінки продовольчої безпеки, надано рекомендації щодо вирішення цієї проблеми. Монографія буде корисною науковцям та фахівцям, які переймаються економічними та технологічними проблемами галузей національної економіки України, а також аспірантам та студентам вузів України харчового спрямування.
- ДокументСвітові тренди розвитку вищої освіти(2022) Седікова, І. О.; Савенко, І. І.
- ДокументТеоретичні аспекти оптимізації логістичних витрат(2021) Савенко, І. І.; Cедіков, Д. В.
- ДокументУкраїнський аграрний експорт перевищив 18,8 млрд. доларів(2019) Савенко, І. І.; Седіков, Д. В.За результатами 2018 року аграрний експорт виріс на 880 млн. доларів по відношенню до 2017 року і досяг нового рекорду – 18,8 млрд. доларів. Про це розповіла «Економічній правді» заступник міністра аграрної політики та продовольства з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева.
- ДокументЯкими мають бути стандарти вищої освіти?(2017) Агеєва, І. М.; Савенко, І. І.; Седікова, І. О.Прийнятий новий закон України «Про вищу освіту» істотно змінив систему стандартів у сфері вищої освіти. Як наслідок, необхідно вносити відповідні зміни до багатьох інших нормативних документів, що регулюють цю сферу. Нові стандарти вищої освіти ще не розроблені. Якими мають бути ці нові стандарти, хто і як повинен їх розробляти та затверджувати?
- ДокументІнновацій – шлях до забезпеченням людства продуктами харчування(2021) Савенко, І. І.; Седікова, І. О.
- ДокументІнформаційне забезпечення матеріальних потоків(2022) Савенко, І. І.; Cедіков, Д. В.