Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ружицька, Н.В."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Досвід впровадження інтерактивних лекцій
    (2010) Бурдо, О.Г.; Ружицька, Н.В.
  • Документ
    Конструкції вакуум-випарних апаратів нового типу
    (2015) Ружицька, Н.В.; Макаренко, Т.А.; Малашевич, С.А.
    Відомо, що теплопровідність харчових продуктів (соки, екстракти) зі збільшенням вмісту сухих речовин зменшується. Це ускладнює процес передачі теплоти від гріючої поверхні до продукту і викликає «пригоряння». Проблему рівномірності підведення енергії можна вирішити з використанням мікрохвильових технологій.
  • Документ
    Концентрування кавових екстрактів в мікрохвильовій вакуум-випарній установці
    (2015) Ружицька, Н.В.; Макаренко, Т.А.
    В умовах вакууму пароутворення відбувається при відносно низьких температурах Таким чином зменшуються витрати енергії на нагрівання продукту, запобігається термічне пошкодження біологічно активних речовин, зменшуються втрати летких ароматичних компонентів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок