Перегляд за Автор "Рамазашвілі, Г. Р."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКомбіновані молочно-рослинні біфідопродукти зі збалансованим хімічним складом для здорового харчування(2017) Ткаченко, Н. А.; Кручек, О. А.; Ізбаш, Є. О.; Тупікова, І. О.; Копійко, А. В.; Рамазашвілі, Г. Р.Проведенням комплексних досліджень стала розробка технологій та чотирьох рецептур комбінованих біфідовмісних молочно—рисових йогуртових напоїв з гарбузовим наповнювачем, двох рецептур комбінованих біфідовмісних молочно—спельтових йогуртових напоїв з шипшиновим наповнювачем та трьох рецептур комбінованих біфідо—кукурудзяних напоїв з персиковим наповнювачем зі збалансованим хімічним складом та підвищеними пробіотичними властивостями.
- ДокументОбґрунтування оптимальних співвідношень заквашувальних культур та сировинних інгредієнтів для виробництва молочно–спельтових продуктів(2017) Рамазашвілі, Г. Р.Принципам збалансованого харчування найбільш повно відповідають харчові продукти, вироблені із комбінованих молочно-рослинних систем, які найбільш повно відповідають формулі збалансованого харчування для цільової категорії споживачів, у т.ч. для військовослужбовців.
- ДокументПробіотичні йогуртові напої зі спельтою – ферментовані молочні продукти нового покоління(2017) Ткаченко, Н. А.; Кручек, О. А.; Рамазашвілі, Г. Р.Розроблено чотири зразки комбінованих йогуртових напоїв зі спельтою та визначено раціональні масові частки сировинних компонентів - борошна зі спельти, сирної сироватки та наповнювача з цукром «Шипшина» - у їх складі , за яких продукти мають високі органолептичні характеристики і нормовані фізико-хімічні, мікробіологічні та реологічні показники.
- ДокументФерментовані молочно-сироваткові напої зі спельтою – продукти нового покоління(2017) Рамазашвілі, Г. Р.Актуальним завданням сьогодення є розробка нових видів ферментованих молочно-сироваткових напоїв зі спельтою, збагачених ягідними наповнювачами. Для розроблення рецептур цільових продуктів використовували математичне моделювання із застосуванням експериментальних та довідкових даних щодо хімічного складу сировинних компонентів. Рекомендації щодо розроблення технологій ферментованих молочно-сироваткових напоїв зі спельтою надавали із врахуванням фізико-хімічних, мікробіологічних, пробіотичних, реологічних та сенсорних характеристик розроблених напоїв.