Перегляд за Автор "Пугаєва, С. А."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗастосування методу комп’ютерної колориметрії для оцінки кольору майонезу(2017) Пугаєва, С. А.В даній роботі розглядається застосування методу комп’ютерної колориметрії для оцінки кольору майонезу.
- ДокументОсобливості рецептурного складу майонезу та його лікувально-оздоровча дія(2017) Пугаєва, С. А.Більшість майонезів містять у своєму складі консерванти, тобто харчові добавки, які мають індекси E 160a і більше. Консерванти – речовини, які здатні збільшувати строк зберігання харчових продуктів шляхом захисту їх від мікробіологічного псування.