Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Пугаєва, С. А."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Застосування методу комп’ютерної колориметрії для оцінки кольору майонезу
    (2017) Пугаєва, С. А.
    В даній роботі розглядається застосування методу комп’ютерної колориметрії для оцінки кольору майонезу.
  • Документ
    Особливості рецептурного складу майонезу та його лікувально-оздоровча дія
    (2017) Пугаєва, С. А.
    Більшість майонезів містять у своєму складі консерванти, тобто харчові добавки, які мають індекси E 160a і більше. Консерванти – речовини, які здатні збільшувати строк зберігання харчових продуктів шляхом захисту їх від мікробіологічного псування.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок