Перегляд за Автор "Приходько Вікторія"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції сезонного кемпінгу в селищі Грибівка Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Приходько ВікторіяАНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: «Розробка концепції сезонного кемпінгу в селищі Грибівка Одеської області». Метою кваліфікаційної роботи є розробка концепції сезонного закладу розміщення типу кемпінг в селищі Грибівка Одеської області. Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств готельно-ресторанного господарства регіону, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції кемпінгу в селищі Грибівка Одеської області; - другого розділу, в якому проведено технологічні розрахунки, проєктування місткості кемпінгу, об'ємно-планувальне рішення закладу, пропозиції по дизайну і підбору меблів; - третього розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг проєктований закладу розміщення, представлено організаційну структуру управління, обґрунтовано штат кемпінгу; - четвертого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проєкту; висновків щодо доцільності реалізації проєкту.
- ДокументРозробка інноваційної концепції розвитку ресторану "The Тruffle" (впровадження дитячого меню)(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Приходько ВікторіяКваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка інноваційної концепції розвитку ресторану ""The Тruffle"" з впровадженням дитячого меню, складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної ква-ліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити дитяче інтерактивне меню із стравами здорового харчування, метою якого є формування у дітей звички споживати корисні страви з низьким вмістом цукру та жиру, навчання через гру. Науково-дослідної частини, присвяченої дослідженню попиту на інтерак-тивні дитячі меню здорового харчування. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закладу, а саме розрахунок технологічного обладнання для вироб-ничих цехів, кількості персоналу, площ, необхідних для функціонування закладу, також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи у виробничих цехах та організації обслу-говування відвідувачів у залі. Організаційного розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг, що пропонує заклад, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників під-приємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, за-пропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для виробничих цехів закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних витрат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства. Кваліфікаційна робота магістра містить: Текстової частини – 96 стор. Таблиць – __45__, Графіків – _8__ , Додатків – __9__, з них графічних аркушів – __8_. Літературних джерел – _30__ найменування.