Перегляд за Автор "Прибильський, В. Л."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження різних культур мікроорганізмів у виробництві хлібного квасу(2016) Сагайдак, М. Є.; Бліщ, Р. О.; Прибильський, В. Л.; Мудрак, Т. О.; Куц, А. М.Метою роботи є підбір нових рас дріжджів, які здатні зброджувати квасне сусло при температурах вище 30…32 °С для одержання квасу з нормативними фізико-хімічними і високими органолептичними показниками.
- ДокументПідготовка води для виробництва пива(2014) Павленко, Н. М.; Долгошеєва, Ю. А.; Хомічак, Л. М.; Прибильський, В. Л.; Олійник, С. І.Для виробництва пива, разом з хмелем і солодом, вода є тією складовою, що безпосередньо впливає на технологічний процес, смак і якість готової продукції.
- ДокументУдосконалення технології підготовки води для виробництва хлібного квасу використанням природних мінералів(2019) Дулька, О. С.; Шарико, О. О.; Грабовська, О. В.; Прибильський, В. Л.Метою роботи було удосконалення технології підготовки води для виробництва хлібного квасу використанням природних сорбентів.