Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Прибильський, В. Л."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження різних культур мікроорганізмів у виробництві хлібного квасу
    (2016) Сагайдак, М. Є.; Бліщ, Р. О.; Прибильський, В. Л.; Мудрак, Т. О.; Куц, А. М.
    Метою роботи є підбір нових рас дріжджів, які здатні зброджувати квасне сусло при температурах вище 30…32 °С для одержання квасу з нормативними фізико-хімічними і високими органолептичними показниками.
  • Документ
    Підготовка води для виробництва пива
    (2014) Павленко, Н. М.; Долгошеєва, Ю. А.; Хомічак, Л. М.; Прибильський, В. Л.; Олійник, С. І.
    Для виробництва пива, разом з хмелем і солодом, вода є тією складовою, що безпосередньо впливає на технологічний процес, смак і якість готової продукції.
  • Документ
    Удосконалення технології підготовки води для виробництва хлібного квасу використанням природних мінералів
    (2019) Дулька, О. С.; Шарико, О. О.; Грабовська, О. В.; Прибильський, В. Л.
    Метою роботи було удосконалення технології підготовки води для виробництва хлібного квасу використанням природних сорбентів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок