Перегляд за Автор "Попик, А. О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБезпека праці на олієжирових підприємствах(2017) Попик, А. О.Організація безпечних умов праці на олієжирових підприємствах є актуальними на сьогоднішній день. Адже вирішення питань охорони праці на виробництві є ключовим важелем у розвитку підприємства.
- ДокументМетоди визначення фолієвої кислоти(2018) Попик, А. О.Метою роботи було проведення порівняльного аналізу методів визначення фолатів.
- ДокументМоделювання жирнокислотного складу купажу салатних олій(2018) Попик, А. О.З метою створення салатних олій для здорового харчування досліджували ряд рослинних олій як найбільш поширених в Україні, так і мало вивчених, які можуть бути використані у якості добавок до купажу рослинних олій, при цьому забезпечуючи необхідний баланс ПНЖК з метою подальшого використання їх у складі композиційної суміші для здорового харчування.
- ДокументОтримання купажів олії зі збалансованим жирнокислотним складом(2018) Попик, А. О.Рослинні жири і олії є обов’язковим компонентом їжі, джерелом енергетичного і пластичного матеріалу, постачальником необхідних для нього речовин, тобто вони є незамінними факторами харчування, що визначають його біологічну цінність.