Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Попик, А. О."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Безпека праці на олієжирових підприємствах
    (2017) Попик, А. О.
    Організація безпечних умов праці на олієжирових підприємствах є актуальними на сьогоднішній день. Адже вирішення питань охорони праці на виробництві є ключовим важелем у розвитку підприємства.
  • Документ
    Використання купажів як основи для виробництва салатної олії
    (2017) Дец, Н. О.; Попик, А. О.
    Розробка технологічних основ виробництва купажованих рослинних олій стабільних до процесів окиснення за рахунок природних жиророзчинних компонентів прянощів є актуальним завданням сьогодення.
  • Документ
    Колективний захист населення: стан нормативно-правового регулювання
    (2019) Попик, А. О.
    Розглянуто зміну №3 до ДБН В.2.2-5-97 «Будинки і споруди. Захисні споруди цивільного захисту»
  • Документ
    Методи визначення фолієвої кислоти
    (2018) Попик, А. О.
    Метою роботи було проведення порівняльного аналізу методів визначення фолатів.
  • Документ
    Моделювання жирнокислотного складу купажу салатних олій
    (2018) Попик, А. О.
    З метою створення салатних олій для здорового харчування досліджували ряд рослинних олій як найбільш поширених в Україні, так і мало вивчених, які можуть бути використані у якості добавок до купажу рослинних олій, при цьому забезпечуючи необхідний баланс ПНЖК з метою подальшого використання їх у складі композиційної суміші для здорового харчування.
  • Документ
    Отримання купажів олії зі збалансованим жирнокислотним складом
    (2018) Попик, А. О.
    Рослинні жири і олії є обов’язковим компонентом їжі, джерелом енергетичного і пластичного матеріалу, постачальником необхідних для нього речовин, тобто вони є незамінними факторами харчування, що визначають його біологічну цінність.
  • Документ
    Технологічні основи виробництва салатної олії для м'ясних страв
    (2018) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Попик, А. О.
    В даній роботі було досліджено технологічні основи виробництва салатної олії для мясних страв.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок