Перегляд за Автор "Попик, А. О."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБезпека праці на олієжирових підприємствах(2017) Попик, А. О.Організація безпечних умов праці на олієжирових підприємствах є актуальними на сьогоднішній день. Адже вирішення питань охорони праці на виробництві є ключовим важелем у розвитку підприємства.
- ДокументВикористання купажів як основи для виробництва салатної олії(2017) Дец, Н. О.; Попик, А. О.Розробка технологічних основ виробництва купажованих рослинних олій стабільних до процесів окиснення за рахунок природних жиророзчинних компонентів прянощів є актуальним завданням сьогодення.
- ДокументКолективний захист населення: стан нормативно-правового регулювання(2019) Попик, А. О.Розглянуто зміну №3 до ДБН В.2.2-5-97 «Будинки і споруди. Захисні споруди цивільного захисту»
- ДокументМетоди визначення фолієвої кислоти(2018) Попик, А. О.Метою роботи було проведення порівняльного аналізу методів визначення фолатів.
- ДокументМоделювання жирнокислотного складу купажу салатних олій(2018) Попик, А. О.З метою створення салатних олій для здорового харчування досліджували ряд рослинних олій як найбільш поширених в Україні, так і мало вивчених, які можуть бути використані у якості добавок до купажу рослинних олій, при цьому забезпечуючи необхідний баланс ПНЖК з метою подальшого використання їх у складі композиційної суміші для здорового харчування.
- ДокументОтримання купажів олії зі збалансованим жирнокислотним складом(2018) Попик, А. О.Рослинні жири і олії є обов’язковим компонентом їжі, джерелом енергетичного і пластичного матеріалу, постачальником необхідних для нього речовин, тобто вони є незамінними факторами харчування, що визначають його біологічну цінність.
- ДокументТехнологічні основи виробництва салатної олії для м'ясних страв(2018) Дец, Н. О.; Ланженко, Л. О.; Попик, А. О.В даній роботі було досліджено технологічні основи виробництва салатної олії для мясних страв.