Перегляд за Автор "Понтус, І. М."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументНебезпека в банці(2013) Понтус, І. М.Рибні консерви — це готові для безпосереднього вживання харчові продукти, виготовлені з м'яса риби та інших видів сировини, укладених в банки, герметично закупорені і стерилізовані з метою знищення мікроорганізмів і збільшення термінів зберігання.
- ДокументПроблеми фальсифікації виноградних вин та сучасні методи її вирішення(2015) Понтус, І. М.Значне рiзноманiття типiв виноградного вина i технологiчних прийомiв його виробництва обумовлює багаточисленнi можливостi для фальсифiкацiї цього продукту.
- ДокументРозробка рекомендацій споживачам щодо правильного вибору рибних консервів(2014) Понтус, І. М.Враховуючи те, що риба є швидкопсувним продуктом, iснує безлiч способiв її переробки, одним з яких є виробництво рибних консервiв, якi є герметично закупореними з метою знищення мiкроорганiзмiв та збiльшення термiнiв зберiгання. Для упакування рибних консервiв використовують металевi та склянi банки та комбiнованi види тари.