Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Понтус, І. М."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Небезпека в банці
    (2013) Понтус, І. М.
    Рибні консерви — це готові для безпосереднього вживання харчові продукти, виготовлені з м'яса риби та інших видів сировини, укладених в банки, герметично закупорені і стерилізовані з метою знищення мікроорганізмів і збільшення термінів зберігання.
  • Документ
    Проблеми фальсифікації виноградних вин та сучасні методи її вирішення
    (2015) Понтус, І. М.
    Значне рiзноманiття типiв виноградного вина i технологiчних прийомiв його ви­робництва обумовлює багаточисленнi можливостi для фальсифiкацiї цього продукту.
  • Документ
    Розробка рекомендацій споживачам щодо правильного вибору рибних консервів
    (2014) Понтус, І. М.
    Враховуючи те, що риба є швидкопсув­ним продуктом, iснує безлiч способiв її переробки, одним з яких є виробництво рибних консервiв, якi є герметично закупореними з метою знищення мiкроорганiзмiв та збiль­шення термiнiв зберiгання. Для упакування рибних консервiв використовують металевi та склянi банки та комбiнованi види тари.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок