Перегляд за Автор "Поліщук, Г. Є."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОбладнання для виробництва морозива(2014) Бартковський, І. І.; Рибак, О. М.; Поліщук, Г. Є.; Гузд, І. С.; Шарахматова, Т. Є.У навчальному посібнику наведено сучасне обладнання для підготовки, теплового та механічного оброблення, фрезерування сумішей та формування і загартування морозива. Опис обладнання супроводжують схеми, рисунки, таблиці, технічні характеристики та рекомендації з експлуатації окремих видів устаткування у виробничих умовах. Для студентів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців відповідних галузей.
- ДокументТехнологія морозива(2010) Бартковський, І. І.; Поліщук, Г. Є.; Шарахматова, Т. Є.; Гудз, І. С.У навчальному посібнику наведено вітчизняну класифікацію морозива, вимоги до якості сировини та готової продукції відповідно до сучасної нормативної бази, обґрунтовано технологічні режими основних технологічних операцій, викладено особливості виготовлення окремих видів морозива із застосуванням сучасного обладнання, основні методи визначення якості морозива та розрахунки рецептур. Для студентів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців молочної промисловості.