Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Польова, С. Є."

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Актуальні тенденції в дизайні інтер'єру
    (2020) Польова, С. Є.
    Мініатюрне житло активно набирає популярність, тому один з основних трендів – прагнення зробити його якомога більш стильним і функціональним. Заради цього доводиться відмовлятися від звичних меблів і шукати доречні аналоги. В тренді незвичайні форми і матеріали.
  • Документ
    Актуальні тенденції в дизайні інтер’єру
    (2020) Польова, С. Є.
  • Документ
    Взаємодія ісламського та індуїстського суспільно-культурних елементів у державі Великих Моголів
    (2019) Польова, С. Є.; Польовий, С. С.
    Мета роботи - взаємодія ісламського та індуїстського суспільно-культурних елементів у державі Великих Моголів.
  • Документ
    Вивчення проблеми виникнення козацтва на семінарах з історії України
    (2017) Польова, С. Є.; Польовий, С. С.
    Проблема виникнення українського козацтва досі дискусійна у наукових колах, і, як показав досвід, викликає труднощі при її вивченні у студентів.
  • Документ
    Дизайн в готельно-ресторанному бізнесі (ІІ частина)
    (2021) Іванова, Л. О.; Шофул, І. І.; Сагач, Л. М.; Польова, С. Є.
    У навчальному посібнику комплексно розглянуті: можливості дизайну як процесу, що визначає рівень комфорту готелю (ресторану); основні характеристики і показники дизайну на прикладі інтер'єрів готелів і ресторанів; підходи до проектування і дизайн-проектування готелю і ресторану; еволюція стилів в естетиці та сучасні стилі у об'єктах готельно-ресторанного бізнесу. Навчальний посібник призначено для студентів напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа».
  • Документ
    Застосування когнітивних та креативних методів при вивченні дисципліни «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства»
    (2019) Польова, С. Є.
    Серед сучасних педагогічних технологій вищої школи найбільш відповідною для викладання дисципліни є евристичне навчання. Під освітньої продукцією якого в дисципліні розуміються матеріалізовані продукти діяльності студентів - когнітивні і креативні.
  • Документ
    Застосування інтерактивного методу «Мозкового штурму» на практичних заняттях з дизайну
    (2017) Польова, С. Є.
    Метод мозкового штурму ефективний при вирішенні завдань, які не мають однозначного рішення, і завдань, де рішення потрібні нетрадиційні, коли необхідно отримати багато ідей за короткий час. Методика мозкового штурму універсальна.
  • Документ
    Основні джерела з історії вивчення раннього ісламу
    (2018) Польова, С. Є.; Польовий, С. С.
    Основне джерело дослідження - Коран, книга, яка має найважливіше значення для усього ісламського світу.
  • Документ
    Положення держави Ізраїль за часів царя Соломона
    (2017) Польова, С. Є.; Польовий, С. С.
    У даній роботі ми поставили цілі розглянути політику царя Соломона і його попередників, їх політичний почерк і результати правління.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок