Перегляд за Автор "Поливанов, Є. А."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз сучаного стану та динаміка світового і вітчизняного ринку кондитерських виробів(2018) Поливанов, Є. А.Кондитерська галузь, як одна з найважливіших галузей економіки, має усі тенденції до реалізації накопиченого потенціалу та розвитку. Тому, особливо актуальним вважається прискорення темпів зростання ефективних технологій кондитерських підприємств.
- ДокументТеоретико-фізіологічні аспекти використання гелів харчових плівкоутворюючих з амінокислотами у харчуванні молоді(2017) Поливанов, Є. А.Зшивання полімерних гелів створює ряд переваг для використання їх у галузі створення харчових продуктів. А саме: зменшення їх текучості, збільшення в’язкості та прискорення утворення просторових агрегатів. У зв’язку з цим система набуває пружної міцності.
- ДокументІонотропні полісахариди уронідного складу як основа біополімерних харчових покриттів(2017) Поливанов, Є. А.; Кондратюк, Н. В.В даній роботі було розглянуто іонотропні полісахариди уронідного складу як основа біополімерних харчових покриттів.