Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Петросьянц, А. П."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Виділення α-галактозидази з Bifidobacterium longum ЛМ-6, та ідентифікація функціональних груп каталітичного центру ферменту
    (2020) Капрельянц, Л. В.; Петросьянц, А. П.
  • Документ
    Лікувально-профілактичні властивості харчових продуктів та основи дієтології
    (Друк, 2011) Капрельянц, Л. В.; Петросьянц, А. П.
    У підручнику розглянуті питання фізіологічних потреб людини в енергії та харчових речовинах, значення функціональних продуктів в забезпеченні оптимального харчування, використання лікувально-профілактичних властивостей харчових продуктів у різних видах харчування. Наведена інформація щодо фізіологічних властивостей, механізмів біологічної дії функціональних інгредієнтів харчових продуктів та норм фізіологічної потреби в них; зв'язку між лікувально-профілактичними властивостями харчових продуктів та наявністю в них функціональних інгредієнтів; основних принципів дієтичного харчування. Підручник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення".
  • Документ
    Розробка біотехнології виробництва гідролітичного ферментного препарату з а-галактозидазною активністю
    (ОНАХТ, 2003) Петросьянц, А. П.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 03.00.20 - біотехнологія. Дисертацію присвячено розробці виробництва гідролітичного ферментного препарату з a-галактозидазною активністю. Основними задачами роботи було: вивчення різних методів виділення, очищення, концентрування і сушіння ферментного препарату; визначення впливу різних фізико-хімічних показників на активність ферменту; ідентифікація функціонально каталітичних груп активного центра ферменту; механізм дії ферменту, дослідження процесу гідролізу соєпродуктів із використанням отриманого ферментного препарату; розробка принципово технологічної схеми виробництва гідролітичного ферментного препарату Галактолонгін Г10х та її промислова апробація. Вивчено динаміку росту культури Bifidobacterium longum на різних живильних середовищах та обрано оптимальне живильне середовище для подальшого культивування даної культури. Оптимальними за накопиченням біомаси були визнані середовище MRS і соєва сироватка. Вивчено вплив природи трьох органічних розчинників (ацетону, етанолу, ізопропанолу) та їх концентрації на процес виділення a-галактозидази з культуральної рідини. Експериментально доведено можливість застосування ультрафільтрації для концентрування й очищення культуральної рідини, що містить культуру B.longum.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок