Перегляд за Автор "Петков, О. І."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення основних факторів впливу на виробництво продукції підприємств м’ясопереробної галузі(2020) Петков, О. І.На сьогодні споживання продукції підприємств м’ясопереробної галузі, займає суттєву частку у раціоні людини. Від розвитку цієї галузі залежить забезпечення населення України необхідними продуктами харчування, що виробляються з м’яса.
- ДокументВплив фінансових ризиків на економічну ефективність підприємств(2021) Петкова, Д. Ф.; Петков, О. І.
- ДокументВступ України до ЄС: можливі наслідки для економіки країни(2017) Петков, О. І.Вступ до ЄС матиме для української економіки та виробництва свої позитивні та негативні наслідки. Зважаючи на наявні недоліки та переваги Україні під час вступу до ЄС, слід з найбільшою вигодою використовувати наявні позитивні моменти та розробити стратегію мінімізації впливу негативних сторін євроінтеграції.
- ДокументДосвід зарубіжних країн щодо антикризового регулювання економіки(2020) Петков, О. І.
- ДокументОгляд ринку м’яса та м’ясної продукції України(2019) Петков, О. І.Насьогодні споживання продукції підприємств м’ясопереробної галузі, займає суттєву частку у раціоні людини. Від розвитку цієї галузі залежить забезпечення населення України необхідними продуктами харчування, що виробляються з м’яса.
- ДокументПоточний стан ринку молочних продуктів(2020) Петков, О. І.
- ДокументІнвестиційний клімат України: сучасний стан та перспективи(2017) Петков, О. І.