Перегляд за Автор "Паренюк Анна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкспертна оцінка технології виробництва житніх хлібців ТМ «Хлібці-Удальці» на відповідність нормативним вимогам(ОНТУ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2023) Паренюк АннаМета роботи – надання експертної оцінки технології виробництва екструдованих житніх хлібців ТМ «Хлібці-Удальці» вітчизняного виробника ТОВ ВП «Лавка Здоров'я». Результати роботи. Для досягнення мети у кваліфікаційній роботі бакалавра проведено аналіз технології виробництва екструдованих цільнозернових житніх хлібців з апаратурно-технологічним обладнанням. Всебічно охарактеризовано сировину для виробництва хлібців та пакувальні матеріали, що контактують з продуктом. Запропоновано етапи технологічної експертизи при прийманні сировини і матеріалів, веденні технологічного процесу, отриманні та аналізі кінцевого продукту. Розроблено процедури системи НАССР при виробництві екструдованих житніх хлібців. Для цього проведено аналіз небезпечних чинників з розробленням плану НАССР. Здійснено оцінку щодо економічної ефективності розроблення і впровадження плану НАССР на виробництві. Робота обсягом 103 сторінок складається зі вступу, 5 розділів, загальних висновків, списку використаних літературних джерел, що включає 36 найменувань (3,5 сторінок), 4рисунків (4 сторінки), 25 таблиць (29 сторінок) та додатків (24 сторінки).