Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Паренюк Анна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Експертна оцінка технології виробництва житніх хлібців ТМ «Хлібці-Удальці» на відповідність нормативним вимогам
    (ОНТУ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2023) Паренюк Анна
    Мета роботи – надання експертної оцінки технології виробництва екструдованих житніх хлібців ТМ «Хлібці-Удальці» вітчизняного виробника ТОВ ВП «Лавка Здоров'я». Результати роботи. Для досягнення мети у кваліфікаційній роботі бакалавра проведено аналіз технології виробництва екструдованих цільнозернових житніх хлібців з апаратурно-технологічним обладнанням. Всебічно охарактеризовано сировину для виробництва хлібців та пакувальні матеріали, що контактують з продуктом. Запропоновано етапи технологічної експертизи при прийманні сировини і матеріалів, веденні технологічного процесу, отриманні та аналізі кінцевого продукту. Розроблено процедури системи НАССР при виробництві екструдованих житніх хлібців. Для цього проведено аналіз небезпечних чинників з розробленням плану НАССР. Здійснено оцінку щодо економічної ефективності розроблення і впровадження плану НАССР на виробництві. Робота обсягом 103 сторінок складається зі вступу, 5 розділів, загальних висновків, списку використаних літературних джерел, що включає 36 найменувань (3,5 сторінок), 4рисунків (4 сторінки), 25 таблиць (29 сторінок) та додатків (24 сторінки).

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок