Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Парахонич, В. Я."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    128263 Композиція інгредієнтів для приготування солодкого сирного десерту
    (2018) Севастьянова, О. В.; Маковська, Т. В.; Парахонич, В. Я.; Юдін, Д. Б.
    Композиція інгредієнтів для приготування солодкого сирного десерту, що містить кисломолочний сир, цукор-пісок, сирну сироватку, стабілізатор і смаковий наповнювач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить приправу "Молочні спеції" і ванілін, як стабілізатор композиція містить модифікований крохмаль "LYCKEBY CAREFUL" або "MICROLYS", а як смакову добавку - насіння Чіа.
  • Документ
    128264 Композиція інгредієнтів для приготування солоного сирного десерту
    (2018) Севастьянова, О. В.; Маковська, Т. В.; Парахонич, В. Я.; Юдін, Д. Б.
    Композиція інгредієнтів для приготування солоного сирного десерту, що містить кисломолочний сир, сіль харчову, сирну сироватку, стабілізатор і смаковий наповнювач, яка відрізняється тим, що додатково містить паприку та часник сухий мелений, як стабілізатор композиція містить модифікований крохмаль "LYCKEBY CAREFUL" або "MICROLYS", а як смакову добавку - насіння Чіа.
  • Документ
    Ефективність використання гідроколоїдів у молочній промисловості
    (2016) Парахонич, В. Я.
    Метою представленої дослiдницької роботи є одержання молочних десертiв пе­вної текстури на основi кисломолочного сиру з використанням ряду модифiкованих крохмалів.
  • Документ
    Крохмаль «Lyckeby careful» у складі кисломолочних десертів
    (2017) Парахонич, В. Я.
    В сучасній технології виробництва кисломолочної продукції все більший вплив набувають різні за своєю будовою, властивостями та джерелом одержання модифіковані крохмалі.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок