Перегляд за Автор "Парахонич, В. Я."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ128263 Композиція інгредієнтів для приготування солодкого сирного десерту(2018) Севастьянова, О. В.; Маковська, Т. В.; Парахонич, В. Я.; Юдін, Д. Б.Композиція інгредієнтів для приготування солодкого сирного десерту, що містить кисломолочний сир, цукор-пісок, сирну сироватку, стабілізатор і смаковий наповнювач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить приправу "Молочні спеції" і ванілін, як стабілізатор композиція містить модифікований крохмаль "LYCKEBY CAREFUL" або "MICROLYS", а як смакову добавку - насіння Чіа.
- Документ128264 Композиція інгредієнтів для приготування солоного сирного десерту(2018) Севастьянова, О. В.; Маковська, Т. В.; Парахонич, В. Я.; Юдін, Д. Б.Композиція інгредієнтів для приготування солоного сирного десерту, що містить кисломолочний сир, сіль харчову, сирну сироватку, стабілізатор і смаковий наповнювач, яка відрізняється тим, що додатково містить паприку та часник сухий мелений, як стабілізатор композиція містить модифікований крохмаль "LYCKEBY CAREFUL" або "MICROLYS", а як смакову добавку - насіння Чіа.
- ДокументЕфективність використання гідроколоїдів у молочній промисловості(2016) Парахонич, В. Я.Метою представленої дослiдницької роботи є одержання молочних десертiв певної текстури на основi кисломолочного сиру з використанням ряду модифiкованих крохмалів.
- ДокументКрохмаль «Lyckeby careful» у складі кисломолочних десертів(2017) Парахонич, В. Я.В сучасній технології виробництва кисломолочної продукції все більший вплив набувають різні за своєю будовою, властивостями та джерелом одержання модифіковані крохмалі.