Перегляд за Автор "Паламарчук, Г. С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ137183 Спосіб виробництва натуральних охолоджених напівфабрикатів(2019) Фуголь, А. Г.; Патюков, С. Д.; Патюкова, Н. С.; Паламарчук, Г. С.; Шлапак, Г. В.В основу корисної моделі поставлено задачу створити спосіб виробництва натуральних охолоджених напівфабрикатів, в якому, шляхом введення емульсії та нанесення цієї ж емульсії на поверхню напівфабрикату, яка містить рослинну олію, натуральні емульгатори, смакоароматичні добавки, органічні кислоти та харчову сіль, забезпечити збагачення продукту омега-3 жирними кислотами, покращення органолептичних показників, підвищення виходу, біологічної, харчової та енергетичної цінності продукції.
- ДокументЗабезпечення інноваційного комплексного міжкафедрального дипломного проектування шляхом впровадження елементів гуманізації(2019) Рєзнік, К. В.; Паламарчук, Г. С.; Перетяка, Н. О.В часи стрімкої євроінтеграції України виникає закономірний попит у висококваліфікованих кадрах, які здатні креативно мислити та працювати в команді, здатної до творчості та пошуку нестандартних підходів. Головною умовою конкурентоспроможності випускників вишів є отримання якісних освітніх послуг.
- ДокументУдосконалення технології розсільного заморожування риби(ОНАХТ, 2005) Паламарчук, Г. С.Дисертація на здобуття вченого ступеню кандидата технічних наук за фахом 05.18.04 - технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів. Дисертація присвячена удосконаленню технології ропного заморожування риби за рахунок нанесення на поверхню захисного покриття на основі НПР. На основі системного аналізу технологічних аспектів заморожування риби, узагальнення теоретичного та експериментального матеріалу встановлена економічна та енергетична ефективність заморожування об'єктів ставкового рибництва в розчині хлориду кальцію з використанням захисних покрить на основі НПР. Розроблено технологічні параметри процесу виробництва риби мороженої з використанням пектинових покриттів. Застосування захисних покрить на основі НПР дозволяє здійснити високоефективний спосіб контактного ропного заморожування, подовжити терміни холодильного зберігання риби шляхом зниження усушки і гальмування гідролітичного розпаду й окисного псування ліпідів, скоротити втрати харчового м'яса, унаслідок запобігання дифузії іонів кальцію в м'язову тканину риби, а так само додатково знизити кількість мікроорганізмів мороженого товстолобика за рахунок бактерицидних властивостей пектинових речовин.