Перегляд за Автор "Паламарчук, Б. В."
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ118708 Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель(2017) Коркач, Г. В.; Кушнір, Ю. Р.; Паламарчук, Б. В.Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель, що містить жировий компонент, цукрову пудру, есенцію ананасну, кислоту лимонну і вафельні крихти, яка відрізняється тим, що вона додатково містить капсульовані біфідобактерії у кількості - 107 КУО, при цьому як жировий компонент композиція містить кондитерський жир та інулін.
- Документ129177 Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель(2018) Коркач, Г. В.; Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель, що містить кондитерський жир, цукрову пудру, есенцію ананасну, кислоту лимонну, капсульовані біфідобактерії у кількості 107 КУО/г, та вафельну крихту, яка відрізняється тим, що вона додатково містить лактулозу.
- Документ129178 Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель(2018) Коркач, Г. В.; Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.Композиція інгредієнтів для виробництва жирової начинки для вафель, що містить кондитерський жир, інулін, цукрову пудру, есенцію ананасну, кислоту лимонну, капсульовані біфідобактерії у кількості 107 КУО/г, та вафельну крихту, яка відрізняється тим, що вона додатково містить лактулозу.
- ДокументВафельні вироби оздоровчої дії(2017) Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.В останні роки організм людини піддається впливу цілого комплексу несприятливих факторів, що впливають на нормальне функціонування основних систем життєдіяльності. Тому особливу роль при розробці продуктів оздоровчої дії відводять виробам, що сприяють оптимізації мікроекологічного статусу організму людини.
- ДокументВикористання синбіотичного комплексу у вафельних виробах(2016) Кушнір, Ю. Г.; Паламарчук, Б. В.Метою даної роботи є розробка синбіотичного комплексу для жирових начинок вафельних виробів. В ході проведених досліджень було розроблено синбіотичний комплекс на основі іммобілізованих біфідобактерій Bifidobacterium bifidum і пребіотика - інулін. Даний синбіотик вводили в рецептуру жирової начинки для вафель. В якості контрольного зразка була взята рецептура вафель «Ананасні». Проаналізувавши отримані експериментальні дані, можна зробити висновок про доцільність використання синбіотичного комплексу в технології вафельних виробів, зокрема, при виробництві жирових начинок. Це дозволить покращити якість вафель і розширити групу функціональних кондитерських виробів.
- ДокументВплив агрегатного стану жиру на показники якості жирової начинки(2017) Коркач, Г. В.; Паламарчук, Б. В.; Дубасова, Л. С.Метою даної роботи є наукове обґрунтування та вдосконалення технологій кондитерських виробів.
- ДокументВплив синбіотиків на якість вафельної начинки(2017) Паламарчук, Б. В.; Кушнір, Ю. Р.Проведено дослідження, мета яких - вивчення можливості виробництва вафель з жировою начинкою, в яку вносили синбіотичну добавку. В ході досліджень розроблено синбіотичний комплекс, який складається з пробіотику - мікрокапсульованих біфідобактерій, та пребіотика - інуліну. В ході проведення експериментів визначили оптимальну масову частку інуліну та кількість біфідобактерій, стадію введення добавки, досліджено вплив синбіотика на показники якості напівфабрикатів та готових виробів.
- ДокументФункціональні інгредієнти для виробництва вафельних виробів(2017) Балюк, А. О.; Паламарчук, Б. В.В даній роботі було розглянуто функціональні інгредієнти для виробництва вафельних виробів.