Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Павленко, С. І."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання колагену у соках з м’якоттю
    (2018) Павленко, С. І.; Верхівкер, Я. Г.; Мирошниченко, О. М.; Альтман, Є. І.
    Розроблені рецептурні співвідношення компонентів нектарів та соків з м’якоттю з сировини, яка промислово вирощується в Україні, проведені хіміко-фізичні та органолептичні дослідження кінцевих продуктів.
  • Документ
    Використання коллагену в сокових напоях та нектарах
    (2020) Павленко, С. І.; Верхівкер, Я. Г.
    Мета даної роботи - розробка рецептурних композицій соків і соковмісних напоїв з використанням колагену і його похідних при створенні легкозасвоюваної харчової продукції для вирішення проблем опорно-рухового апарату, шкіряного і волосяного покриву організму людини.
  • Документ
    Особливості використання колагену у сокових продуктах
    (2018) Павленко, С. І.; Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
    Колаген це фібрилярний білок, що становить основу сполучної тканини організму (сухожилля, кістка, хрящ, дерма і т. п.) і забезпечує її міцність і еластичність. Колаген - основний компонент сполучної тканини і найпоширеніший білок у ссавців.
  • Документ
    Розробка технології виробництва плодоовочевих напоїв збагачених колагеном
    (2021) Павленко, С. І.; Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
    Мета даної роботи - розроблення технології, рецептур соковмісних плодоовочевих напоїв з використанням різних видів тваринного і рослинного колагену - свинячого, яловичого, рибного, томатного, забезпечення мінімізації впливу колагену на органолептичні і фізико-хімічні характеристики розроблених рецептурних композицій готової продукції при дотриманні його корисних біологічних активних властивостей та збереження їх у готовому продукті.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок