Перегляд за Автор "Павленко, С. І."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання колагену у соках з м’якоттю(2018) Павленко, С. І.; Верхівкер, Я. Г.; Мирошниченко, О. М.; Альтман, Є. І.Розроблені рецептурні співвідношення компонентів нектарів та соків з м’якоттю з сировини, яка промислово вирощується в Україні, проведені хіміко-фізичні та органолептичні дослідження кінцевих продуктів.
- ДокументВикористання коллагену в сокових напоях та нектарах(2020) Павленко, С. І.; Верхівкер, Я. Г.Мета даної роботи - розробка рецептурних композицій соків і соковмісних напоїв з використанням колагену і його похідних при створенні легкозасвоюваної харчової продукції для вирішення проблем опорно-рухового апарату, шкіряного і волосяного покриву організму людини.
- ДокументОсобливості використання колагену у сокових продуктах(2018) Павленко, С. І.; Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.Колаген це фібрилярний білок, що становить основу сполучної тканини організму (сухожилля, кістка, хрящ, дерма і т. п.) і забезпечує її міцність і еластичність. Колаген - основний компонент сполучної тканини і найпоширеніший білок у ссавців.
- ДокументРозробка технології виробництва плодоовочевих напоїв збагачених колагеном(2021) Павленко, С. І.; Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.Мета даної роботи - розроблення технології, рецептур соковмісних плодоовочевих напоїв з використанням різних видів тваринного і рослинного колагену - свинячого, яловичого, рибного, томатного, забезпечення мінімізації впливу колагену на органолептичні і фізико-хімічні характеристики розроблених рецептурних композицій готової продукції при дотриманні його корисних біологічних активних властивостей та збереження їх у готовому продукті.