Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ощепков, О. П."

Зараз показуємо 1 - 20 з 37
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз прибутковості м'ясопереробних підприємств України
    (2020) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
    Прибуток підприємства, резерви його підвищення, фактори впливу на нього, питання управління прибутковістю, являються предметом дослідження багатьох науковців, однак не зважаючи на це дане питання залишається не достатньо вивченим на даному етапі розвитку економічних відносин.
  • Документ
    Аналіз складових власного капіталу м’ясопереробних підприємств України
    (2020) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
    Для успішного управління підприємством потрібна своєчасна система інформації про господарські процеси, наявності матеріальних, фінансових і трудових ресурсів, про фінансові результати діяльності. Особливе значення при прийнятті управлінських рішень має інформація про власний капітал як основного джерела становлення, розвитку та функціонування підприємства.
  • Документ
    Аналіз стану та відтворення основних засобів на підприємствах м’ясопереробної галузі України
    (2016) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
  • Документ
    Аналіз стимулюючої функції заробітної плати на сучасному етапі розвитку країни
    (2019) Ощепков, О. П.; Мельник, Ю. М.; Турчина, Г. О.
    Для підвищення результатів діяльності підприємства, завдяки людському фактору, потрібна мотивація. Заробітна плата є одним із головних методів мотивації та стимулювання працівників.
  • Документ
    Аналіз фінансових можливостей інноваційного розвитку підприємств м’ясопереробної галузі України
    (2017) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
    Сучасні умови функціонування та розвитку підприємства неможливі без впровадження інноваційної політики до його діяльності, яка повинна забезпечити йому конкурентоспроможність як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку.
  • Документ
    Бухгалтерський аудит в умовах комп’ютерної обробки даних
    (2019) Ощепков, О. П.; Тодорова, А. С.
    В сучасних умовах у більшості українських організацій проведення господарської діяльності здійснюється в умовах комп’ютерного опрацювання даних, що істотно впливає на форми і методи проведення аудиту. Комп’ютеризація обліку не впливає на застосування методу бухгалтерського обліку, а лише змінює технологію обробки облікової інформації.
  • Документ
    Вплив зовнішніх викликів на ведення господарської діяльності підприємств
    (2022) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
  • Документ
    Дослідження питань впровадження інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі
    (2017) Магденко, С. О.; Ощепков, О. П.
  • Документ
    Застосування управлінського аналізу для прийняття стратегічних рішень
    (2018) Ощепков, О. П.
    Стратегічний аналіз має здійснюватись на кожному етапі: від формування стратегії до її безпосередньої реалізації та контролю за реалізацією.
  • Документ
    Значення вибіркового спостереження в статистичному дослідженні для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
    (2021) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
  • Документ
    Значення мотиваційного механізму при адаптації студентів до самостійної навчальної роботи
    (2017) Ощепков, О. П.
    Успіх впровадження самостійної роботи студентів залежить від розробки комплексу методичного забезпечення учбового процесу. До такого комплексу слід віднести тексти лекцій, навчальні і методичні посібники, лабораторні практикуми, банки завдань і завдань, сформульованих на основі реальних даних.
  • Документ
    Значення самостійної роботи в процесі дистанційного навчання
    (2020) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
  • Документ
    Значенья самостійної роботи студентів у формуванні прийнятті ефективних управлінських рішень
    (2017) Ощепков, О. П.
    Тільки оволодівши методами постійної самостійної роботи, майбутній спеціаліст буде на ринку праці конкурентоспроможний і здатен адаптуватись до будь яких неочикувань.
  • Документ
    Зовнішньоекономічна діяльність України в системі глобальних конкурентних відносин: агропродовольчий вимір
    (Астропринт, 2019) Павлов, О. І.; Самофатова, В. А.; Кулаковська, Т. А.; Андрєєва, Н. М.; Дерменжі, Д. Ф.; Дідух, С. М.; Карп, А. О.; Крупіна, С. В.; Лобоцька, Л. Л.; Магденко, С. О.; Мартинюк, О. М.; Мініна, В. О.; Ощепков, О. П.; Павлова, І. О.; Пешков, О. І.; Федорова, Т. С.; Фрум, О. Л.; Яблонська, Н. В.
    У монографії охарактеризовано агропродовольчий вимір зовнішньоекономічної діяльності як об’єкта наукового дослідження, розкрито місце та роль базового, регіонального, національного рівнів агропродовольчого сектору України, а також ринку екологічно чистих агропродовольчих виробництв у системі глобальних конкурентних відносин. Для наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів, фахівців агропродовольчого сектору, управлінців.
  • Документ
    Ключові аспекти щодо підвищення якості вищої освіти
    (2019) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
    Процес формування якісної вищої освіти має різнопланові підходи, тому як саме поняття «якість вищої освіти» не має однозначного тлумачення. Якість вищої освіти треба формувати, починаючи з реформування всієї системи освіти в Україні, будуючи власну модель освіти з урахуванням реалій суспільства, його менталітету, традиції тощо.
  • Документ
    Науково-методичні аспекти обліково-аналітичної системи підприємства
    (2016) Немченко, В. В.; Трішин, Ф. А.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Антонюк, О. П.; Голубьонкова, О. О.; Жигайло, О. М.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Янковий, В. О.; Дойчева, К. С.; Васьковська, К. О.; Маркова, Т. Д.; Іванченков, В. С.; Баранюк, Х. О.; Гусаковський, В. А.; Зеленяк, В. В.; Леонтьєва, І. О.; Магденко, С. О.; Маштакова, І. О.; Немченко, Г. В.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Шекера, С. С.; Щукіна, О. В.
    В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методичні положення щодо організації та функціонування обліково-аналітичної системи підприємств та організацій України за її основними підсистемами (облікової, аналітичної та контрольної) з метою задоволення потреб управління у своєчасній, якісній та корисній інформації.
  • Документ
    Науково-методичні засади оцінки бізнесу в умовах Євроінтеграції
    (Вид-во Іванченка І. С., 2019) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Васьковська, К. О.; Зеленяк, В. В.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Іванченков, В. С.; Купріна, Н. М.; Маркова, Т. Д.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Магденко, С. О.; Павленко, Г. М.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, К. О.; Володіна, О. П.; Головаченко, Л. М.; Немченко, Г. В.; Бухтоярова, А. В.; Гусаченко, І. О.; Делі, В. П.; Дяуріна, Г. І.; Красножон, Т. В.; Марунич, О. С.; Півторак, В. В.; Пойшла, Т. Б.; Приймак, В. О.; Пчелянський, Д. П.; Радіонова, Г. О.; Рожовецька, О. В.; Савченко, О. А.; Скалига, А. О.; Скляр, В. Ю.; Сіденко, Ю. І.; Ткаченко, М. Ю.; Ткачук, А. В.; Хлинова, О. Й.
    В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методологічні положення стосовно проблематики оцінки бізнесу сучасного підприємства та обліково-аналітичного забезпечення інформації щодо такої оцінки.
  • Документ
    Науково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні
    (Каравела, 2018) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Палвашова, Г. І.; Скляр, Л. Б.; Стусницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Маркова, Т. Д.; Васьковська, К. О.; Магденко, С. О.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, Х. О.; Немченко, Г. В.; Щукіна, О. В.; Головаченко, Л. М.; Братой, О. І.; Васильєва, Ю. В.; Геращенко, А. І.; Євдосюк, С. С.; Коломієць, О. С.; Котельник, І. А.; Лазаренко, В. О.; Лагодзинська, М. С.; Левинська, В. А.; Лілік, В. О.; Мазурок, Н. О.; Ніконович, Д. В.; Плиска, Т. П.; Прокопенко, О. А.; Римар, Г. А.; Скляр, В. Ю.; Стрепенюк, М. М.; Ткачук, А. В.; Чмілевська, І. В.
    В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій «Науково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні» висвітлюються науково-теоретичні положення організації та методології оціночної діяльності з огляду на необхідність оптимізації оціночного процесу та отримання достовірної інформації щодо справедливої вартості його об’єктів. Основний зміст монографії складається із логічно-відбудованих і пов'язаних між собою розділів, у яких розкриваються такі питання: - вивчення окремих проблем організації оціночної діяльності в Україні; - розгляд основних методичних підходів до оцінки майна, майнових прав та бізнесу в різних умовах господарювання; - обліково-аналітичний аспект процесів переоцінки активів підприємства. Практична цінність монографії полягає у тому, що результати наукових досліджень і здобутків її авторів охоплюють широке коло питань оцінки майна підприємств харчової промисловості та можуть бути корисними для організації діяльності суб’єктів, які займаються оціночною діяльністю, а також освітян, науковців і студентів економічних спеціальностей.
  • Документ
    Організація та методичне забезпечення самостійної роботи студентів спеціальності 6.140103 «Туризм»
    (2017) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
    Успіх впровадження самостійної роботи студентів залежить від розробки комплексу методичного забезпечення учбового процесу. До такого комплексу слід віднести тексти лекцій, навчальні і методичні посібники, лабораторні практикуми, банки завдань,які сформульовані на основі реальних даних як за вартістю тура, так і його напрямку.
  • Документ
    Організація і методика обліку готової продукції та її реалізації на м’ясопереробних підприємствах
    (2018) Ощепков, О. П.; Забравська, К. О.
    Специфіка діяльності підприємств м'ясопереробної галузі полягає в тому, що технологічний процес виготовлення продукції достатньо складний і нетривалий, незавершене виробництво відсутнє, готова продукція має обмежений термін реалізації, тому залишки її мінімальні. Враховуючи вищезазначене, для ефективного функціонування і розвитку м'ясопереробних підприємств повинна бути досконала організація і методика обліку готової продукції та її реалізації, що обумовлює актуальність даної проблеми.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок