Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Орлова, С. С."

Зараз показуємо 1 - 20 з 20
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    105084 Скребковий конвейєр
    (2014) Амбарцумянц, Р. В.; Орлова, С. С.
    1. Скребковий конвеєр, що складається зі з′єднаних між собою корпуса, електродвигуна, пасової передачі, ведучої зірочки, веденої зірочки з натяжним пристроєм, редуктора, завантажувального і розвантажувального пристрою, жолоба, який відрізняється тим, що дно жолоба виконано нескінченною гумово-тканинною або сталевою стрічкою, надягнутою на два однакові діаметри циліндричних барабанів, які установлені в корпусі рухливо та відповідно під ведучою і веденою зірочками та з осями обертання, паралельними осям обертання зірочок, під гілкою нескінченної стрічки, що перебуває під робочою гілкою скребкового конвеєра, рухливо в корпусі встановлені ролики, з осями обертання, паралельними осям обертання барабанів, під іншою гілкою нескінченної стрічки встановлений бункер, жорстко закріплений з корпусом і оснащений засувками, установленими по довжині бункера. 2. Скребковий конвеєр за п. 1, який відрізняється тим, що міжцентрова відстань між ведучою зірочкою і циліндричним барабаном під нею, а також між веденою зірочкою та циліндричним барабаном під нею визначається як сума середнього радіуса зірочки, радіуса барабана, повної висоти шкребка та товщини нескінченної стрічки.
  • Документ
    110460 Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту
    (2016) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Юрковська, В. В.
    Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту, що включає просіювання крупи, змішування рецептурних компонентів, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу змішують з розмеленим зерном проса, сіллю і сумішшю прянощів.
  • Документ
    118202 Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту «Сонячний»
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Грищук, Ю. В.; Щербатюк, С. І.; Царенко, К. С.
    Спосіб виробництва зернового екструдованого продукту, що передбачає просіювання кукурудзяної крупи, змішування її з сіллю, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу додатково змішують з розмеленим насінням льону і сумішшю прянощів.
  • Документ
    119997 Регульований стрічковий конвеєр
    (2019) Амбарцумянц, Р. В.; Орлова, С. С.
    Винахід стосується галузі машинобудування, а саме транспортуючих машин безперервної дії.
  • Документ
    34310 Планетарний редуктор з паралелограмним приводом
    (2008) Амбарцумянц, Р. В.; Орлова, С. С.
    Планетарний редуктор з паралелограмним приводом, що складається із корпусу, кришки, кільця, центрального циліндричного зубчастого колеса, двох сателітів, привідного вала з зубчастими колесами, водила, виконаного у вигляді двох валів для приводу сателітів, який відрізняється тим, що вали для приводу сателітів виконані колінчатими, а сателіти виконані збірними у вигляді цілісних циліндричних зубчастих вінців, жорстко закріплених на обох сателітах, ободи сателітів виконані з двох симетричних половинок з лінією розрізу, що проходить через вісь отворів під колінчатими валами, і закріплені між собою двома гвинтами.
  • Документ
    60123 Планетарний редуктор з паралелограмним приводом
    (2011) Амбарцумянц, Р. В.; Орлова, С. С.
    1. Планетарний редуктор з паралелограмним приводом, який містить корпус, кришку, центральні рухоме і нерухоме зубчасті колеса, два сателіти, що виконані з можливістю планетарного руху, приводний вал, водило, два сателіти, що виконані з можливістю кругово-поступального руху веденого центрального колеса, який відрізняється тим, що нерухоме циліндричне колесо встановлено в кришці, воно виконано з зовнішніми зубцями і зачеплене з сателітами, які виконані з можливістю планетарного руху з передаточним відношенням між ними "мінус одиниця", на валах цих сателітів жорстко встановлені циліндричні зубчасті колеса, які зачеплені з другими зубчастими колесами з передаточним відношенням між ними "мінус одиниця" і встановлені нерухомо на других валах, які рухомо встановлені на водило, а на кінцях цих валів жорстко встановлені сателіти, що виконані з можливістю кругово-поступального руху. 2. Планетарний редуктор за п. 1, який відрізняється тим, що на сателітах, що виконані з можливістю кругово-поступального руху, виконані отвори, діаметр яких більше половини різниці діаметрів веденого центрального колеса і колеса, що виконано з можливістю кругово-поступального руху.
  • Документ
    Актуальные проблемы использования семян чечевицы
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Валевская, Л. А.; Орлова, С. С.; Щербатюк, С. И.
    Использование семян чечевицы является перспективным с точки зрения пищевой ценности. Знание физических и технологических свойств зерновой массы как сыпучего материала позволяет обосновать рациональные режимы технологических процессов, проводимых с зерном при его послеуборочной обработке и последующем хранении. Подробное изучение физических и технологических свойств может обеспечить оптимальные условия для сохранности семян без ухудшения их качества.
  • Документ
    Визначення витрат потужності на рухливе дно скребкового конвеєра
    (2016) Амбарцумянц, Р. В.; Орлова, С. С.
    Метою цієї роботи є визначення необхідної потужності для переміщення рухомого дна жолоба скребкового конвеєра з вантажем.
  • Документ
    Визначення енергоефективності нової конструкції скребкового конвеєра
    (2015) Амбарцумянц, Р. В.; Орлова, С. С.
    Мета даної роботи − провести порівняльний аналіз електроспоживання між діючою і запропонованою конструкціями скребкових конвеєрів.
  • Документ
    Використання різних способів підведення енергії для теплової обробки зернових продуктів
    (2019) Орлова, С. С.; Овсянникова, Л. К.
    В даний час для нагрівання, сушіння та інших способів вологотеплової обробки зерна використовуються різноманітні види підведення енергії, але не завжди наводяться докази їх ефективності. У зв’язку з цим викладено теоретичні основи і практичне використання цих методів обробки зерна.
  • Документ
    Гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці
    (2019) Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.; Соколовська, О. Г.
    Метою роботи є встановлення впливу відносної вологості повітря і його температури на гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці, що дозволить поліпшити якість і забезпечити довгострокове гарантоване її зберігання. Були досліджені гігроскопічні властивості дрібнонасіннєвої сочевиці, вирощеної в Одеській області, при різних режимах зберігання.
  • Документ
    Зменшення енергоємності при переміщенні вантажу в скребковому конвеєрі
    (2020) Орлова, С. С.; Василів, В. П.
    Запропонована конструкція скребкового конвеєра, яка є більш ефективною з погляду енергоефективності.
  • Документ
    Модернізація конструкції натяжного пристрою регульованого стрічкового конвеєра для підвищення надійності та довговічності
    (2020) Амбарцумянц, Р. В.; Орлова, С. С.
    Було модернізовано конструкцію стрічкового конвеєра, яка містіть корпус, приводний барабан, роликоопори, гнучку стрічку, натяжний барабан, який встановлено у корпусі на рухомих повзунах та вантажний натяжний пристрій. Нова конструкція скребкового конвеєра, що захищена патентом України, передбачає істотне зменшення енергоємності і виключення подрібнення часток вантажу при переміщенні за рахунок відсутності між вантажем і жолобом відносного руху.
  • Документ
    Модернізація конструкції натяжного пристрою регульованого стрічкового конвеєра для підвищення надійності та довговічності
    (2020) Орлова, С. С.; Амбарцумянц, Р. В.
    На сьогоднішній день існує декілька видів конвеєрів, класифікація яких залежить від конструкції, типу вантажу (сипкий, штучний) і за умовами експлуатації. Вплив шкідливих факторів і неналежна експлуатація призводить до швидкого зносу стрічки конвеєра, яка є найбільш дорогім елементом конструкції. Запропонована конструкція стрічкового конвеєра, яка містить систему регулювання з двома шатунами однакової довжини, шарнірно з’єднаними з відповідними повзунами.
  • Документ
    Мікрохвильова обробка зерна під час руху у віброканалі
    (ОНАХТ, 2006) Орлова, С. С.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 - процеси і обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. Дисертація присвячена дослідженню особливостей взаємодії дисперсного шару основних видів зернових культур з МХ-полем з метою обгрунтування конструкції, конструктивно-режимних параметрів та продуктивності МХ-апарату, що гарантувало досягнення в апараті ефекту біостимуляції зерна з високим ступенем рівномірності. Принциповою особливістю МХ-поля є нерівномірність розподілу ЕМП в просторі взаємодії, що пов’язано з урахування співвідношення лінійних розмірів робочої камери та довжини хвилі ЕМП. З метою поліпшення умов взаємодії об’єкту з МХ-полем здійснюються різноманітні конструктивні засоби. Для переміщення зерна передбачено віброканал, який забезпечує додаткове перемішування матеріалу при його транспортуванні і, тим самим, забезпечує більш рівномірну його обробку МХ-полем по об’єму. Використання вібраційної схеми руху зерна (дисперсного матеріалу) дає найкраще рішення задачі, оскільки у цьому випадку частки матеріалу одержують додаткове вертикальне прискорення, що в остаточному підсумку забезпечує інтенсивне перемішування часток у шарі по ходу потоку і забезпечує необхідну рівномірність розподілу сприйманої матеріалом МХ-навантаження. Проведені та оброблені результаті наведених у роботі експериментів, розроблена методика визначення і контролю поточної температури в дисперсному середовищі (шару зерна) при мікрохвильовому підведенні енергії, а також сформульовані висновки та вимоги до конструювання напівпромислового зразку.
  • Документ
    Особливості адаптації та формування навичків самоприйняття студентів-першокурсників у закладах вищої освіти
    (2020) Орлова, С. С.; Овсянникова, Л. К.
  • Документ
    Особливості зберігання зерна дрібнонасіннєвих культур в металевих силосах
    (2019) Овсянникова, Л. К.; Соколовська, О. Г.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Горішна, І. С.
    Зберігання зерна – один із найважливіших етапів, що визначає якість зерна під час переробки і якість насіння під час висівання. Воно може надавати як позитивний вплив в результаті післязбирального достигання, так і мати негативні наслідки, призводячи, під дією різних чинників, до зниження якості зерна.
  • Документ
    Особливості охолодження насіння дрібнонасінєвих культур
    (2019) Овсянникова, Л. К.; Юрковська, В. В.; Орлова, С. С.
    Сучасні технології якісного зберігання зерна передбачають повний комплекс захисту зернової маси, фокусуючись на забезпеченні умов, основні з яких: температура, вологість, час. Різні умови і місця вирощування та збору, можуть значно змінювати вологість свіжозібранного зерна. Температура зернової маси – це важливий показник, що характеризує стан зернової маси при зберіганні. Тому дуже часто виникає питання про якісне і швидке сушіння або охолодження зерна.
  • Документ
    Професійна компетентність викладача - ефективна підготовка майбутніх фахівців
    (2020) Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.
  • Документ
    Професійна компетентність випускників ЗВО при формуванні конкурентоспроможності на ринку праці
    (2021) Овсянникова, Л. К.; Орлова, С. С.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок