Перегляд за Автор "Оніщук, А. М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументТехнології та переваги хлібних виробів на спонтанних заквасках(2018) Оніщук, А. М.Пріоритетним напрямком розвитку хлібопекарної промисловості є підвищення якості продукції, що в значній мірі пов’язано з регулюванням хлібопекарських властивостей дріжджів. Ця проблема актуальна як для України, так і для зарубіжних країн.
- ДокументХліб на пшеничних заквасках: переваги, проблеми і перспективи виробництва(2018) Лебеденко, Т. Є.; Кожевнікова, В.О.; Оніщук, А. М.; Сортуренко, М. В.В останні роки в світі зросла увага до технологій хліба на заквасках, тобто до національних технологій.